Tyson vs. Jaws: Rumble on the Reef – Mike Tyson tar sig en vithaj härnäst

✔ Boxningsikonen Michael Buffer agerar presentatör ✔ Tyson: "Jag vill övervinna allt som hindrar mig från att fullfölja mitt livs uppdrag"

Det har inte funnit en bättre tid att vara anhängare av den före detta boxningsmästaren Mike Tyson. Han må vara väl bortom sina bästa år som atlet, men det tar han istället igen med sina bisarra upptåg.

Nyligen utannonserade Tyson och Discovery Channel vad de kallar “Tyson vs. Jaws: Rumble on the Reef.” Enligt kanalen kommer “Iron” Mike att ta sig an en vithaj den 9 augusti, allt “i vetenskapens namn.”

Om du känner dig förvirrad så kommer säkerligen trailern inte att hjälpa dig på traven.


Relaterat:


Kommer Mike Tyson att slåss mot en haj?

Ännu är de flesta detaljerna kring Tyson vs. Jaws förhöjda i ett dunkel.

Enligt Discovery så kommer den välkända boxningsikonen Michael Buffer att presentera matchen och Tyson själv talar varmt om upplevelsen.

 – Jag liknar detta med att övervinna min rädsla för att komma tillbaka till ringen vid 54 års ålder, förklarade Mike Tyson.

– Jag lärde mig av denna erfarenhet att vad som än skrämmer mig så kan jag fortfarande anta utmaningen och övervinna allt som hindrar mig från att fullfölja mitt livs uppdrag: att nå min högsta potential i livet och komma närmare Gud.

Så, kommer vi att få se Mike Tyson sätta på sig simfötter och försöka slå en haj på käften? Nej, det tror jag alla förstår.

gentemot en vithaj och därmed utse en vinnare.

Kanalen gjorde ett liknande avsnitt med olympiska guldmedaljören Michael Phelps där man jämförde hans förmågor med olika typer av hajar. Med största sannolikhet kommer vi få se något liknande fast med Tysons slagkraft och styrka.

Det ska dock sägas, det finns ett flertal människor som överlevt hajattacker och ett par av dem hävdar att det var på grund av slag mot hajens näsa. Om någon ska slå en haj på käften så är “Iron” Mike, oavsett om han är 54 år gammal eller inte.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Mike TysonSenaste NyttUnderhållning

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara