UFC 202: Cody Garbrandt knockar Mizugaki snabbt – Vill bryta av käken på Cruz

Cody Garbrandt fortsätter vinna och han fortsätter att slå sina motståndare medvetslösa. 

Obesegrade stjärnskottet Cody Garbrandt (9-0) gick in i buren ikväll med avsikten att följa upp sin imponerande KO mot Thomas Almeida (20-1) med ännu en insats som kan vinna honom titelmatchen han är ute efter. I hans väg stod tuffe och hårt slående Takeya Mizugaki (21-9-2).

Men det var aldrig något snack om saken. Innan matchen ens hunnit komma igång träffade Garbrandt med en höger som sänkte Mizugaki. Därifrån var det slut, ett par extra smällar fick Mizugaki att falla bak med sina knän under sig och tvingade domaren att bryta.

Vinsten innebär att amerikanen Garbrandt stoppat nio av sina tio motståndare med slag, antingen via KO eller TKO. Det innebär också att att han går upp på fem segrar i rad UFC, samma antal som mästaren Dominick Cruz (22-1).

Och det är mästaren han är på jakt efter. Efter matchen var Garbrandt inte sen med att begära en titelmatch och skickade iväg ett par väl valda ord till Cruz.

“I’m gonna break your jaw.”

Matchreferat

Rond 1

Båda kämparna kom ut på tårna och bytte några tunga slag som missade. Garbrandt försöktes sig på någon konstspark innan han hittade rätt med sin patenterade högerkrok och sänkte Mizugaki. Därifrån var det ingen snack om saken. Amerikanen följde upp med flera rena slag och fick domaren att kliva in och bryta, innan en minut hunnit gå.

Resultat: Cody Garbrandt besegrar Takeya Mizugaki genom TKO (slag) i rond 1 (00:48) 

Klicka här för att se matchstatistiken.

Foto: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Cody GarbrandtNyheterSenaste NyttTakeya MizugakiZ-Klistrad artikel

Svara