UFC 212 i Brasilien förlorar en spännande match mellan två lovande lättviktare

UFC 212 går av stapeln den 3 juni men nu står det klart att lättviktarna Olivier Aubin-Mercier vs. Leonardo Santos inte kommer att delta då Aubin-Mercier dragit på sig en skada.

Det står nu klart att UFC 212 har förlorat en spännande match i form av Olivier Aubin-Mercier vs. Leonardo Santos, det kan nu organisationen bekräfta.

Aubin-Mercier blev tvungen att dra sig ur på grund av en skada och kort därefter stod det klart att Santos inte heller skulle vänta på en ersättare utan istället drog sig ur Brasilien-kortet han med.

Aubin-Mercier har för närvarande två raka segrar i oktagonen och totalt fem segrar på sju UFC-matcher medan Santos är ute efter sin femte UFC-vinst på sex matcher.

Santos har fortfarande inte förlorat en match sedan han UFC-debuterade i 2013, han har dock gått en oavgjord match mot Norman Parke.

 

Ta en närmare titt på det uppdaterade matchkortet UFC 212

 

Kategorier
Senaste NyttUFC 212

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
2 Kommentarer
 • Alex Buxbom
  19 May 2017 at 09:25

  Attans! Blir nuförtiden mer arg än bedrövad när potentiellt bra matcher ställs in som denna å Khabib-Fergusson

  • Matias Andres
   19 May 2017 at 09:44

   Man lär sig att ha en ängels tålamod som UFC-fan. Hade också sett fram emot denna!

  Svara