UFC 213: Romero vs. Whittaker – Matchkortet, Tiderna och Oddsen

Allt du behöver veta inför nattens UFC-gala!

Under lördagsnatten avrundas UFC:s International Fight Week i Las Vegas av UFC 213: Romero vs. Whittaker, som äger rum i T-Mobile Arena.

Galan skulle ha toppats av en returmatch med den kvinnliga bantamviktstiteln på spel, där den regerande mästarinnan Amanda Nunes planerades ta sig an Valentina Shevchenko. Denna match har dock blivit inställd i sista sekund och den nya huvudattraktionen blir istället matchen mellan Yoel Romero och Robert Whittaker, där herrarna gör upp om interimbältet i mellanvikt.

Galans delade huvudevent utgörs nu av trilogi i tungvikt mellan Fabricio Werdum och Alistair Overeem.

Dessutom väntar ett par andra toppmatcher på huvudkortet, bland annat ett intressant lättviktsmöte mellan Anthony Pettis och Jim Miller.

Totalt bjuder galan på elva matcher. Kolla in hela matchkortet, ta reda på vilka tider som gäller och se hur oddsen ligger till nedan!

ANNONS

Matchkortet

Huvudkort (04.00):

Underkort (02.00):

Underkort (01.00):

  • Fjädervikt: Cody Stamann vs. Terrion Ware
  • Lätt tungvikt: Trevin Giles vs. James Bochnovic

Oddsen

Hela matchkortet finns att spela på hos vår samarbetspartner Ohmbet.se – bettingsidan med världens bästa UFC-odds:

 

Hur ser dina tips ut?

Kategorier
Senaste NyttUFC 213

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara