UFC 220 klart för Boston – får vi se McGregor återvända?

UFC meddelar att Boston tilldelas nästa års första PPV-gala.

Nu står det klart att UFC återvänder till Boston för femte gången. Organisationens president Dana White meddelar under måndagen att UFC 220 kommer att gå av stapeln i staden den 20 januari. Galan kommer att äga rum i Boston Bruins och Boston Celtics hemmaarena TD Garden och blir UFC:s första pay-per-view-gala 2018.

Får vi se McGregor återvända?

Inga matcher har ännu meddelats klara för UFC 220. Många hoppas dock säkert på att Conor McGregor gör sin återkomst på galan. Den irländska superstjärnan har tidigare tävlat i Boston två gånger med framgång – först genom att besegra den nuvarande fjäderviktsmästaren Max Holloway 2013 för att sedan knocka Dennis Siver för två år sedan.

Conor McGregor besegrar Dennis Siver under UFC Fight Night 59 i Boston.

Lättviktsmästaren, som inte har gått en match sedan slutet av förra året, kan dessutom räkna med ett stort stöd från den stora andelen irländare i staden. McGregor har under året haft fullt upp med en boxningsmatch mot legendaren Floyd Mayweather Jr, och mycket tyder nu på att han återvänder till UFC för att försvara sitt bälte mot interim-mästaren Tony Ferguson i sin nästa match.

LÄS OCKSÅ Dana White: Tony Ferguson mot Conor McGregor måste hända

Kategorier
Senaste NyttUFC 220

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara