UFC 221: Lättviktaren bröt benet men gick ändå tre ronder

✅ Avancerar till tre raka vinster✅ Hans motståndare har förlorat tre i rad

“Maestro” Dong Hyun Kim har gång på gång bevisat att han har förmågan att ta enorm bestraffning och ändå fortsätta framåt. Under UFC 221 tog han hem sin tredje raka vinst i oktagonen men frågan är om det mest imponerande med vinsten var det faktum att han bröt benet och ändå tog hem domslutet över Damien Brown.

Brown har förlorat tre i rad

Trots benbrottet så avancerar “Maestro” Kim vidare medan hans motståndare Brown nu har en förlustsvit på tre raka.

Brown UFC-debuterade i mars 2016 och har sedan dess samlat ihop ett matchfacit på 2-4 i oktagonen samt en Fight of the Night-utmärkelse mot Frank Camacho.

Med tre raka vinster över namn som Brown och Takanori Gomi så kan vi komma att få se “Maestro” Kim mot rankat motstånd härnäst.

Relaterat:

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC 221

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]