UFC 221: Två obesegrade talanger levererar brutala knockouts

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Israel Adesanya skiner i UFC-debuten ✅ Tai Tuivasa försätter segertåget

UFC 221: Romero vs. Rockhold pågår för fullt i Perth, Australien.

Hittills har vi bland annat fått se galans två obesegrade fighters fortsätta sina vinstsviter med nya, imponerande knockouts.

Israel Adesanya

På underkortet gjorde den lovanade talangen Israel Adesanya sin UFC-debut mot hemmafightern Rob Wilkinson. Adesanya, en kickboxare från Nigeria, hade avslutat alla sina proffsmatcher via T/KO innan “The Last Stylebender” skrev på för UFC – och lyckades leverera ännu ett brutalt avslut i sitt första framträdande i oktagonen för att säkra sin tolfte raka vinst.

Officiellt resultat: Israel Adesanya besegrade Rob Wilkinson via TKO (slag) – Rond 2, 3:37.

Tai Tuivasa

I den tredje matchen på huvudkortet fick vi sedan se australiensaren Tai Tuivasa tillbaka för sitt andra framträdande i oktagonen. Denna gång ställdes han mot fransmannen Cyril Asker – en match som han återigen avslutade via knockout. Likt Adesanya har Tuivasa fortfarande säkrat alla sina segrar via T/KO och “Bam Bam” står nu med sju raka vinster i proffskarriären.

Officiellt resultat: Tai Tuivasa besegrade Cyril Asker via TKO (slag) – Rond 1, 2:18.

Kategorier
Senaste NyttUFC 221

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...