UFC 222 behöver en stormatch och Nate Diaz är intresserad

✅ Nate Diaz är "100 % intresserad"✅ Vem skulle han kunna möta?

MMAnytt.se kunde nyligen rapportera att UFC 222 förlorat sin toppmatch då titelmatchen i fjädervikt mellan mästaren Max Holloway och utmanaren Frankie Edgar än en gång blivit inställd. Nu ser det dock ut som att UFC kan få hjälp från ett oväntat håll.

Nate Diaz är intresserad

I ett samtal med LA Times Lance Pugmire så avslöjade Nate Diaz att han är “100 % intresserad” av att hoppa in och rädda UFC 222 den 3 mars.

Diaz den yngre har inte tävlat sedan han förlorade en mycket jämn match mot lättviktsmästaren Conor McGregor i augusti 2016.

Den senaste tiden har det dock gått rykten om att han är på väg tillbaka och i ett uppmärksammat inlägg på sociala medier gav Diaz själv ett datum då vi kunde förvänta oss att han återvänder.


Läs mer: Äntligen – “Real Champ” Nate Diaz avslöjar när han gör sin comeback!


Sedan Diaz avslöjade att han var på väg tillbaka till buren så blev han utmanad av bland annat den före detta mästaren Eddie Alvarez och topprankade Kevin Lee, två matcher som Diaz inte verkat särskilt intresserad av.

UFCs president Dana White har också sagt att han tänker erbjuda Diaz en match men att han redan utesluter två namn. Per dags dato har varken UFC eller Diaz vidare kommenterat om vi får se den populära Stockton-kämpen den 3 mars under UFC 222.

Vill du se Nate Diaz tävla under UFC 222?

Vem vill du se honom möta?

 

Relaterat:

Kategorier
Nate DiazSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...