UFC 222 förlorar ännu en match – Lättviktsmötet inställt

✅ Sjunde gången "King" drar sig ur en match✅ Galan har flera inställda matcher

Olyckorna fortsätter att staplas på hög inför UFC 222 den 3 mars. Galan skulle initialt ha bjudit fansen på en titelmatch i fjädervikt mellan mästaren Max Holloway och topprankade Frankie Edgar men efter att Holloway skadat sig så hoppade Brian Ortega in och den nya matchen kommer nu att agera delad huvudmatch under Cristiane “Cyborg” Justino vs. Yana Kunitskaya.

Det står nu klart att ännu en match har blivit inställd då lättviktsmötet mellan Bobby Green och Beneil Dariush har blivit avbokat på grund av en skada hos “King” Green.

Det är sjunde gången som Green drar sig ur en UFC-match och det är ännu oklart om UFC kommer att hinna hitta en ersättare åt Dariush.

Green var senast i buren den 27 januari då han tog hem ett domslut över Erik Koch och därmed tog hem den första vinsten sedan juli 2014. Dariush är i sin tur ute efter att återvända till vinstkolumnen då han under 2017 förlorade mot Edson Barboza via ett förödande flygande knä och i oktober gick en oavgjord match mot Evan Dunham.

Kategorier
Senaste NyttUFC 222

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...