UFC 222 förlorar ännu en match – Lättviktsmötet inställt

✅ Sjunde gången "King" drar sig ur en match✅ Galan har flera inställda matcher

Olyckorna fortsätter att staplas på hög inför UFC 222 den 3 mars. Galan skulle initialt ha bjudit fansen på en titelmatch i fjädervikt mellan mästaren Max Holloway och topprankade Frankie Edgar men efter att Holloway skadat sig så hoppade Brian Ortega in och den nya matchen kommer nu att agera delad huvudmatch under Cristiane “Cyborg” Justino vs. Yana Kunitskaya.

Det står nu klart att ännu en match har blivit inställd då lättviktsmötet mellan Bobby Green och Beneil Dariush har blivit avbokat på grund av en skada hos “King” Green.

Det är sjunde gången som Green drar sig ur en UFC-match och det är ännu oklart om UFC kommer att hinna hitta en ersättare åt Dariush.

Green var senast i buren den 27 januari då han tog hem ett domslut över Erik Koch och därmed tog hem den första vinsten sedan juli 2014. Dariush är i sin tur ute efter att återvända till vinstkolumnen då han under 2017 förlorade mot Edson Barboza via ett förödande flygande knä och i oktober gick en oavgjord match mot Evan Dunham.

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttUFC 222

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...