UFC-224-Poster-Amanda-Nunes-Raquel-Pennington-Ronaldo-Jacare-Souza-Kelvin-Gastelum-Vitor-Belfort-Lyoto-Machida-Mackenzie-Dern-Jack-Hermansson-MMA-WMMA-MMAnytt

UFC 224: Nunes vs. Pennington – Matchkortet, Tiderna och Oddsen

✅ Mästarinnan Amanda Nunes försvarar bältet mot "Rocky" ✅ Veteranen Vitor Belfort går sin sista match mot "The Dragon" ✅ BJJ-esset Mackenzie Dern och svenske "The Joker" är tillbaka

UFC är tillbaka med en ny pay-per-view-gala – UFC 224: Nunes vs. Pennington – som äger rum i Rio De Janeiro, Brasilien under natten. Även om det inte direkt är organisationens mest fullspäckade event någonsin, så har galan ändå flera riktigt spännande matcher att se fram emot.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Nedan följer en kortare genomgång av de största matcherna följt av det officiella matchkortet. Här kan du också ta reda på vilka tider som gäller och se hur oddsen ligger till.

Amanda Nunes välkomnar Raquel Pennington tillbaka efter skadeuppehållet

I huvudmatchen får vi se Amanda “Leoa” Nunes försvara bantamviktsbältet för tredje gången och där hon denna gång utmanas av den återvändande Raquel Pennington, som är rankad tvåa i divisionen.

Precis som mästarinnan kommer även “Rocky” från en tämligen imponerande vinstsvit. Detta blir dock Penningtons första match på nästan ett och ett halvt år, då hon har varit borta från buren sedan november 2016 på grund av skador.

“Jacare” fortsätter jaga titeln, Dern återvänder och Belfort går sin sista match

Det delade huvudeventet utgörs av ett toppmöte i mellanvikt där den tidigare Strikeforce-mästaren Ronaldo Souza fortsätter jaga sin dröm om ett UFC-bälte. Denna gång ställs “Jacare” mot topprankade Kelvin Gastelum – en match som mycket väl kan leda till en titelchans för vinnaren.

Vidare har huvudkortet en hel del annat att bjuda på. Bland annat får vi se en lovande stråviktsdrabbning mellan det obesegrade BJJ-esset Mackenzie Dern och The Ultimate Fighter 23-finalisten Amanda Cooper, samt en högintressant mellanviktsdrabbning mellan två tidigare mästare där Vitor “The Phenom” Belfort går karriärens sista match mot Lyoto “The Dragon” Machida.

Tredje gången gillt? Jack Hermansson ute efter sin första vinst i Brasilien

Även underkortet har en del intressanta matcher att hålla ögonen på och där är det framförallt en match som står ut för oss svenskar. Ingen mindre än den Norge-baserade svensken Jack Hermansson återvänder nämligen i hopp om att säkra sin fjärde seger i UFC och sin första vinst på brasiliansk mark.

“The Joker” välkomnas av en sann veteran, den tidigare UFC-titelutmanaren och forne Superior Challenge-mästaren Thales Leites – en match som Hermansson har velat få till sedan starten av hans UFC-karriär.

UFC 224: Officiellt matchkort

Huvudkort (04.00):

 • Titelmatch i kvinnlig bantamvikt: (C) Amanda Nunes vs. #2 Raquel Pennington
 • Mellanvikt: #2 Ronaldo Souza vs. #5 Kelvin Gastelum
 • Kvinnlig stråvikt: Amanda Cooper vs. Mackenzie Dern
 • Bantamvikt: #6 John Lineker vs. Brian Kelleher
 • Mellanvikt: #9 Vitor Belfort vs. #12 Lyoto Machida

Underkort (02.00):

 • Mellanvikt: Cezar Ferreira vs. Karl Roberson
 • Tungvikt: #10 Aleksei Oliynyk vs. #14 Junior Albini
 • Lättvikt: Davi Ramos vs. Nick Hein
 • Weltervikt: Elizeu Zaleski dos Santos vs. Sean Strickland

Underkort (00.15):

 • Weltervikt: Warlley Alves vs. Sultan Aliev
 • Mellanvikt: Thales Leites vs. Jack Hermansson
 • Weltervikt: Alberto Mina vs. Ramazan Emeev
 • Mellanvikt: Markus Perez vs. James Bochnovic

Jack Hermanssons match väntas starta ca. 01.05. Se ungefärliga starttider för respektive match till vänster om oddsen här nedanför.

UFC 224: Odds från Ohmbet

Hela matchkortet finns att spela på hos MMAnytts samarbetspartner Ohmbet – bettingsidan med världens bästa UFC-odds:

Oddsen kan ändras – besök Ohmbet för aktuella odds.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttUFC 224

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Sverigeoddsen – UFC Vegas 61

OKT. 1: UFC Vegas 61

UFC Fight Night: Dern vs. YanODDSSPELBOLAG
Ilir Latifi Rond 13.40
Ilir Latifi via KO/TKO/DQ Rond 27.00
Ilir Latifi via KO/TKO/DQ Rond 312.00
Ilir Latifi via Submission10.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...