UFC 224: Ronaldo “Jacare” Souza möter Kelvin Gastelum

✅Topprankade mellanviktarna gör upp i Rio de Janeiro ✅Kan vinnaren bli nästa titelutmanare?

Nyligen lät UFC offentliggöra ett spännande toppmöte inför pay-per-view-galan UFC 224, som äger rum i Rio de Janeiro, Brasilien, den tolfte maj. Det rör sig om en högintressant mellanviktsdrabbning som mycket väl kan ta fram divisionens nästa titelutmanare, där den tidigare Strikeforce-mästaren Ronaldo “Jacare” Souza tar sig an Kelvin Gastelum.

Souza (25-5, 1 NC MMA, 8-2 UFC), rankad tvåa i divisionen, har vunnit tre av sina senaste fyra matcher. Efter en tuff förlust mot den nuvarande mästaren Robert Whittaker via teknisk knockout återvände han senast till segerspåret med en imponerande knockoutvinst över Derek Brunson.

Gastelum (14-3, 1 NC MMA, 9-3, 1 NC UFC), rankad femma i divisionen, står själv med tre vinster, en förlust och en No Contest i sina fem senaste matcher. Efter att ha åkt på en submissionförlust mot den forne titelhållaren Chris Weidman tog han sig senast tillbaka till vinstkolumnen med en brutal knockoutseger över den tidigare mästaren Michael Bisping.

Uppdaterat matchkort

Souza vs. Gastelum är den andra matchen att färdigställas för UFC 224. Det uppdaterade matchkortet följer nedan.

  • Mellanvikt: #2 Ronaldo Souza vs. #5 Kelvin Gastelum
  • Mellanvikt: #10 Vitor Belfort vs. #12 Lyoto Machida

Vem har du som vinnare – “Jacare” eller Gastelum?

Kategorier
Senaste NyttUFC 224

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...