UFC 226: Mike Perry och Paul Felder bjuder på GALET krig!

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Blodiga kriget avgöras via delat domslut på UFC 226!

Alldeles nyss fick vi se den topp 15-rankade lättviktaren Paul Felder ta sig an den vilda strikern “Platinum” Mike Perry i ett welterviktsmöte på UFC 226: Miocic vs. Cormier, som äger rum i T-Mobile Arena i Las Vegas i skrivande stund.

Det vi fick se var ett otroligt spännande match (kanske årets bästa hittills?) där bägge fighters gav allt de hade inne i buren in i det sista.

Perry fick visserligen in ett par nedtagningar, men i det stora hela var det ett stående krig där bägge fighters slog varandra blodiga – i tre ronder. Efter full tid avgjordes resultatet av domarna – som var oeniga i sitt beslut.

Två av tre poängdomare hade Perry som segrare och han tog därmed hem vinsten via delat domslut.

Resultat och statistik

Officiellt resultat: Mike Perry besegrade (#14 LW) Paul Felder via delat domslut (29-28, 28-29, 29-28).

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC 226

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara