UFC 227 Embedded: Vlog Series – Första avsnittet

🎦VIDEO ✅ Garbrandt flyger privatjet med Team Alpha Male och Demetrious Johnson köper insekter ✅Vilka har du som vinnare?

UFC 227 står runt hörnet och den här gången kommer vi se två titlar stå på spel i UFCs bantam- och flugviktsdivision. De regerande mästarna T.J. Dillashaw och Demetrious Johnson kommer att försvara sina titlar mot Cody Garbrandt och Henry Cejudo i två returmatcher som också agerar huvudmatch och delad huvudmatch i helgen.

Inför den stora galan kan du få följa med stjärnorna i de dagarna som leder fram till galan. Se hur merparten av kvällens kämpar spenderar tid med sina respektive familjer och nyfödda barn. Trots många distraktioner så ligger dock fullt fokus på att leverera en toppmatch som kommer att resultera i ett titelförsvar eller en titelvinst för de fyra deltagarna under helgens gala.

Relaterat:

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...