UFC 227: Team Alpha Male-fightern utmanar Zabit Magomedsharipov

✅Zabit har elva raka vinster varav tre är i UFC ✅ Har vunnit bonusar i alla sina UFC-matcher ✅ Borde Zabit tacka ja?

Matchen mellan Zabit Magomedsharipov och Yair Rodriguez må ha fallit igenom på värsta möjliga sätt men det betyder inte att “Ze Beast” Magomedsharipov kommer att bli borta från buren. Den 27-åriga Dagestaniern tog i början av april hem sin elfte raka vinst varav tre varit i UFC. Han vann också sin tredje raka bonus då han i sina två första tog hem Performance of the Night och i sin senaste vann Fight of the Night mot Kyle Bochniak. Nu blir “Ze Beast” utmanad av Team Alpha Males Andre “Touchy” Fili.


Realterat: Bekräftat: Dana White har fått nog – Avslutar Yair Rodriguez UFC-kontrakt


UFC 227: Zabit vs. Fili?

27-åriga Fili har just nu två raka segrar efter tagit hem två domslut över Andre Lobov och Dennis Bermudez. För några timmar sedan tog han till sociala medier för att utmana Zabit och föreslog UFC 227 som går av stapeln den 4 augusti i Los Angeles, Kalifornien:


Äntligen officiellt: UFC kommer till Moskva den 15 september


UFC Fight Night i Ryssland

Frågan är hur intresserad Zabit är att möta orankade Fili på amerikanens hemmaplan. Zabit har just nu massor av momentum och fram till att UFC gjorde sig av med Rodriguez så var en match mellan de två atleterna på gång.

En annan relevant faktor är att UFC kommer att besöka Ryssland för första gången den 15 september och det vore en perfekt plattform för Zabit.

Galan har just nu inga matcher eller fighters bekräftade men förväntas fylla på sitt matchkortet i takt med att galan närmar sig.

 

Vill du se Zabit vs. Fili?

 

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttZabit Magomedsharipov

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...