UFC 228: Montaño planeras försvara titeln mot Shevchenko

✅ UFC:s flugviktsmästarinna planeras gå sitt första titelförsvar i september ✅ En av de inblandade har skrivit på kontraktet

Flugviktsmästarinnan Nicco Montaño har inte försvarat sin titel sedan hon vann The Ultimate Fighter-finalen mot Roxanne Modafferi i december förra året. Sjukdomar och skador har hållit Montaño borta från buren – men nu ser det ut som att hon är på väg tillbaka.

Enligt ESPN:s Ariel Helwani planerar UFC Montaños första titelförsvar mot topprankade Valentina Shevchenko. Titelförsvaret förväntas äga rum på UFC 228 som är planerat till den åttonde september i Dallas Texas.

Sedan tidigare är det endast två matcher rapporterade för galan och det är inte vilka matcher som helst: John Dodson har matchats mot Jimmie Rivera och nyligen återsignade Yair Rodriguez tar sig an den ryska superstjärnan Zabit Magomedsharipov.

Matchen mellan Montaño och Shevchenko ser i dagsläget ut att bli kvällens huvudmatch – detta har dock inte bekräftats av UFC.

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Senaste NyttUFC 228

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara