UFC 228: Montaño planeras försvara titeln mot Shevchenko

✅ UFC:s flugviktsmästarinna planeras gå sitt första titelförsvar i september ✅ En av de inblandade har skrivit på kontraktet

Flugviktsmästarinnan Nicco Montaño har inte försvarat sin titel sedan hon vann The Ultimate Fighter-finalen mot Roxanne Modafferi i december förra året. Sjukdomar och skador har hållit Montaño borta från buren – men nu ser det ut som att hon är på väg tillbaka.

Enligt ESPN:s Ariel Helwani planerar UFC Montaños första titelförsvar mot topprankade Valentina Shevchenko. Titelförsvaret förväntas äga rum på UFC 228 som är planerat till den åttonde september i Dallas Texas.

Sedan tidigare är det endast två matcher rapporterade för galan och det är inte vilka matcher som helst: John Dodson har matchats mot Jimmie Rivera och nyligen återsignade Yair Rodriguez tar sig an den ryska superstjärnan Zabit Magomedsharipov.

Matchen mellan Montaño och Shevchenko ser i dagsläget ut att bli kvällens huvudmatch – detta har dock inte bekräftats av UFC.

Kategorier
Senaste NyttUFC 228

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...