UFC 229: Sean O’Malley och Conor McGregor på samma matchkort? Verkar så!

✅23-åringen är obesegrad med tio raka vinster ✅Sägs möta den latinamerikanska talangen under storgalan

UFC 229 kan komma att bli organisationens största matchkort då vi den 6 oktober bland annat kommer att få se lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor ryka ihop. Sakta men säkert har matchkortet börjat fyllas på och nu ser det ut som att även stjärnskottet “Suga” Sean O’Malley kommer att vara del av den efterlängtade galan.


UFC bekräftar fem matcher inför UFC 229: Nurmagomedov vs. McGregor


Obesegrad med 10 vinster

O’Malley har på kort tid kommit att bli en av UFCs hetaste namn. Den 23-åriga amerikanen fick sin chans under Dana White’s Contender Series och efter sin KO-vinst så fick han ett UFC-kontrakt.

Han har nu gått två matcher för organisationen där han bjudit på imponerande insatser. I sin senaste match besegrade han Andre Soukhamthath via enhälligt domslut och det förlängde hans obesegrade vinstsvit till tio raka.

O’Malley hade antytt på sin Instagram att han var på gång med en  ny match och nyligen kunde han avslöja att han skulle vara en del av UFC 229:

En källa kunde avslöja för MMA Junkie att O’Malley kommer att möta TUF: Latin America-vinnarenAlejandro Perez

Inget är ännu bekräftat och Perez kommer bland annat att behöva få grönt ljus från läkarna innan något kan materialiseras.

Perez har inte förlorat sedan juni 2015 och har sedan dess radat upp sex vinster och en oavgjord match. Han var senast i buren i juli då han tog hem ett enhälligt domslut över Eddie Wineland.

Prenumerera på helt nya MMAnytt TV på Youtube för att inte missa några exklusiva videos på svenska!
Kategorier
Senaste NyttUFC 229

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...