Två grymma lättviktsmatcher

UFC 233: Två grymma lättviktsmatcher officiella

✅ Paul "The Irish Dragon" Felder går tillbaka till sin mer naturliga viktklass ✅ Khabib Nurmagomedovs lagkamrat får match trots dennes inblandning i bråket efter UFC 229

Igår kom uppgifter om att forne Bellator- och ONE-mästaren Ben Askren var på gång för en match på UFC 233. På galan som går av stapeln den 26:e januari, planeras Askren möta den forne welterviktsmästaren “Ruthless” Robbie Lawler.

Under tisdagsnatten blev två grymma lättviktsmatcher officiella för galan. På underkortet möts dagestaniern Islam Makhachev och TUF: Brasil-veteranen Fransisco “Massaranduba” Trinaldo.


LÄS MER: UFC 233: Ben Askren vs Robbie Lawler på gång


Ombokad lättviktsmatch på huvudkortet

På huvudkortet har Paul “The Irish Dragon” Felder, som under UFC 230: Cormier vs. Lewis fick möjligheten att göra sin PPV-debut som kommentator, bokats för en riktigt spännande lättviktsmatch.

Felder tar sig an topp-15-rankade James “The Texicutioner” Vick som i sin senaste match blev knockad av publikfavoriten Justin “The Highlight” Gaethje.

Innan förlusten mot Gaethje hade Vick fyra raka vinster, bland annat mot “Massaranduba” och Joe Duffy.

Felder var även han på en vinstsvit på tre matcher innan han gick upp till weltervikt för att ta sig an “Platinum” Mike Perry på UFC 226 i juli.

UFC 233 går av stapeln i Honda Center i Anaheim, Kalifornien den 26:e januari.

Preliminärt matchkort för UFC 233

  • Weltervikt: Ben Askren vs. #5 Robbie Lawler (ej officiell)
  • Lättvikt: #15 Paul Felder vs. #11 James Vick
  • Lättvikt: Islam Makhachev vs. #13 Francisco Trinaldo

Kategorier
Senaste NyttUFC 233

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...