UFC 238: Cejudo vs Moraes – Öppna träningar

🎦 Öppna träningar inför UFC 238 i Chicago ✅ Henry Cejudo talar med fansen ✅ Tony Ferguson tillbaka efter personliga problemen

I helgen är det dags för en numrerad PPV-gala för UFC. På kortet står två titlar på spel, nämligen damernas flugvikt samt herrars bantamvikt.

Efter att TJ Dillashaw åkte fast för doping, flyttar regerande flugviktsmästaren Henry Cejudo upp en viktklass för att ta sig an försterankade Marlon Moraes. Vinnaren kommer att koras som UFC:s nya bantamviktsmästare.

Från vänster: TJ Dillashaw och Duane Ludwig.


Relaterat


Valentina Shevchenko försvarar sin titel för första gången. För motståndet står Jessica Eye som har vunnit tre raka matcher och har ett matchfacit på 14-1 i flugvikt. Fem av hennes sex förluster kom i UFC:s bantamviktsdivision.

Forne interim-mästaren Tony Ferguson är tillbaka efter personliga bekymmer och möter den ständigt aktive Donald Cerrone.

Samtliga fighters fanns tillgängliga för scrum-intervjuer samt öppna träningar inför storgalan. Spana in videorna nedan!

UFC 238: Cejudo vs. Moraes – Öppna träningar och scrum

Henry Cejudo

Marlon Moraes

Valentina Shevchenko

Jessica Eye

Tony Ferguson

Donald Cerrone

Kategorier
Senaste NyttUFC 238

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...