HAN GÖR DET! Henry Cejudo blir dubbelmästare i UFC!

✅ VIDEO: Säkrar storvinsten med VASSA armbågar! ✅ Se avslutet här!

Alldeles nyss avgjordes huvudmatchen på UFC 238: Cejudo vs. Moraes i Chicago. Där fick vi se flugviktsmästaren Henry Cejudo kliva upp en viktklass för att försöka bli dubbelmästare, när han tog sig an världsettan Marlon Moraes i en fight om det vakanta bantamviktsbältet.

Det lyckades Cejudo också med. Den tidigare OS-guldmedaljören i brottning fick det tufft i rond ett, men justerade sin gameplan och började sedan ta över från och med den andra ronden. Till slut hade Moraes inte mycket kvar att ge, varpå avslutet kom efter stenhårda slag och armbågar på marken i rond tre.

Se avslutet nedan (via Twitter):

Resultat och statistik

Officiellt resultat: (C-FLW) Henry Cejudo (#4 P4P) besegrade #1 Marlon Moraes via TKO (slag och armbågar) i rond 3 (4:51)


RELATERAT: UFC 238: Resultat och statistik


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC 238

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara