Darren "The Gorilla" Till - Foto: Stefan Romare / MMAnytt

Darren Till byter viktklass – får toppmotstånd på UFC 244

✅ Darren Tills kliver upp till mellanvikt

Darren Till är officiellt en UFC-mellanviktare. Under gårdagen stod det klart att “The Gorilla” lämnar welterviktsklassen och går upp till mellanvikt.

Viktklassbytet har länge varit på tal men Till har inte tagit något beslut – förr ens nu. Under natten kunde ESPN:s Brett Okamoto avslöja att Till är klar för mellanviktsdebuten mot Kelvin Gastelum.

Gastelum är i skrivande stund rankad på fjärde plats enligt UFC:s ranking. Senaste Gastelum gick match var det om interimtiteln i en av årets bästa matcher mot Israel Adesanya på UFC 236: Holloway vs. Poirier 2.

Till har förlorat två matcher i rad, nu senast via knockout mot den glödhete Jorge Masvidal. Innan dess förlorade Till via submission mot dåvarande mästaren Tyron Woodley, Till:s första titelchans.

Gastelum och Till möts nu på UFC 244 i Madison Square Garden, New York den andra november. Sedan tidigare är ett spännande möte mellan Corey Anderson och Johnny Walker officiell för galan.

Vem vinner mötet mellan Darren Till och Kelvin Gastelum på UFC 244?

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...