Masvidal vs Diaz: Här står stjärnorna öga mot öga – inför superfighten

✅ UFC 244: Se Jorge Masvidals och Nate Diaz första staredown!

Under natten var det dags för presskonferens med superstjärnorna Jorge Masvidal och Nate Diaz inför storgalan UFC 244: Masvidal vs Diaz, som äger rum i anrika Madison Square Garden i New York City den andra november.

Masvidal och Diaz möts, två av UFC:s absolut hetaste namn just nu, möts i en welterviktsdrabbning som utgör eventets huvudattraktion. Där kommer vinnaren krönas till “the baddest motherf*cker in the game” – och belönas med ett specialtillverkat “BMF”-titelbälte.

Diaz var den som kom på BMF-idén, utmanade Masvidal och började dra igång intresset runt fighten. Som förväntat syntes dock en ömsesidig respekt under presskonferensen, där de hårda orden mest riktades mot andra UFC-fighters som inte är lika mycket gangsters som dem.

Se Masvidal och Diaz första staredown inför UFC 244 (via Twitter):

Vem vinner – Jorge Masvidal eller Nate Diaz?

Kategorier
Senaste NyttUFC 244

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...