UFC 245: Matt Brown klar för första matchen på två år

✅ Welterviktsveteranen tillbaka för möte med "Killa B"

Welterviktsveteranen Matt Brown sade inför matchen mot Diego Sanchez i november 2017 att det skulle bli hans sista match. Brown fullkomligt krossade Sanchez med en brutal armbåge som fick “The Dream” att falla till marken.

Efter matchen gjorde Brown dock en kovändning – och planerade att fortsätta karriären. Han planerades in för ett möte med före detta interim-mästaren Carlos Condit, men tvingades dra sig ur med en skada som ledde till operation.

Spola framåt lite mer än ett år och Brown, som nu driver sin egen träningsanläggning i Ohio, är redo för comeback. Detta rapporterar Las Vegas Review Journal.

 Möter Ben Saunders i december

“The Immortal” har nu skrivit på för att möta Ben “Killa B” Saunders. Senast vi såg Saunders i buren åkte han på sin tredje förlust i rad mot japanen Takashi Sato i april.

Saunders tog hem sin senaste vinst i juni 2018 då han besegrade Jake Ellenberger via TKO. Innan vinsten mot Sanchez hade även Brown förlorat tre matcher i rad och fem av sina senaste sju.

UFC 245 går av stapeln den 14:e december i Las Vegas, Nevada. I huvudmatchen försvarar Amanda Nunes sin bantamviktstitel mot före detta fjäderviktsmästarinnan Germaine de Randamie.

Matchkort för UFC 245

  • Titelmatch i bantamvikt (d): Amanda Nunes (C)  vs.  Germaine de Randamie
  • Flugvikt (d): Jessica Eye  vs.  Viviane Araujo
  • Weltervikt: Matt Brown  vs.  Ben Saunders

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...