Nate Diaz Conor McGregor Donald Cerrone (Pictures via @elijahgutierrez & © Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports)
Nate Diaz Conor McGregor Donald Cerrone (Pictures via @elijahgutierrez & © Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports)

UFC 246: Nate Diaz hånar Conor McGregor, Cerrone och Masvidal (?!)

✅ Kallar Cerrone och McGregor för veklingar - "The Notorious" ger snabbt svar på tal

Nate Diaz var en av många hundratusentals som följde med live under helgens UFC 246, där Conor McGregor gjorde en imponerande comeback till buren med en blixtsnabb TKO över Donald Cerrone.

Diaz var dock långt ifrån imponerad och tog bland annat till Twitter för att kritisera McGregor och Cerrone i en serie av meddelanden.

Han kallade bland annat Cerrones prestation för “jävligt svag” efter att han blivit avslutad av McGregor på bara 40 sekunder. Det var “Cowboys” tredje raka TKO-förlust efter att ha blivit avslutad av även Tony Ferguson och Justin Gaethje 2019.

Cerrone och Diaz möttes i slutet av 2011 i en Fight of the Night-match som Diaz vann via enhälligt domslut.

Efter matchen var över kom Diaz även att ifrågasätta om huvudmatchen var iscensatt då han påstod att “den här skiten är fejk.”

 

Även Diaz före detta motståndare Jorge Masvidal fick sig en känga. BMF-mästaren “Gamebred” strosade runt i T-Mobile Arena i en Versace-rock till fansens men inte Diaz förtjusning:Relaterat: Anthony Pettis tänker stämma USADA – för galna olyckan innan Nate DiazUFC: Conor McGregor vs Nate Diaz 3?

Under presskonferensen så talade Conor McGregor med pressen och självklart var MMAnytt på plats. “The Notorious” fick reda på Diaz kommentarer och svarade med ett leende på läpparna:

 – Vi kör Nathan! Vi kör min bror. Den tredje matchen kommer alltid att vara här. Så… vi är här Nathan.

Du kan se hela presskonferensen med Conor McGregor här nedan:

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Nate DiazSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara