Skrällen: Ex-mästaren förlorar i comebacken på UFC 249

✔ Tillbaka efter dopingavstängning

UFC 249 pågår för fullt i Jacksonville, Florida i skrivande stund. Nyligen såg vi den tidigare tungviktsmästaren Fabricio Werdum återvända till buren mot världstolvan Aleksei Oleinik.

Werdum, som gjorde comeback efter en dopingavstängning, kom in som storfavorit hos oddsmakarna. Efter full tid var det dock Oleinik som tog hem en skrällseger.

Oleinik öppnade starkt och fick in flera tunga smällar. Werdum kom visserligen tillbaka starkare mot slutet, med submissionförsök och viss kontroll på marken – men efter tre ronder utsågs Oleinik till segrare via delat domslut.

Oleinik har nu vunnit två raka matcher, medan Werdum står med två förluster i rad.

Officiellt resultat: #12 Aleksei Oleinik vs. Fabricio Werdum (28-29, 29-28, 29-28).


RELATERAT: UFC 249: Ferguson vs. Gaethje – Resultat LIVE!


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC 249

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara