BLIXTKNOCKEN: Francis Ngannou vinner BRUTALT – på nolltid!

✔ Matchen över på sekunder

UFC 249 pågår för fullt i Jacksonville, Florida. och alldeles nyss avgjordes det spännande toppmötet i tungvikt mellan Francis Ngannou och Jairzinho Rozenstruik.

Matchen hann knappt börja – innan den var över. Ngannou vann brutalt på nolltid med flera hårda smällar. Knockoutvinsten var ett faktum efter endast 20 sekunder, efter att Rozenstruik golvats av stenhårda svingar.

Ngannou vann därmed sin fjärde raka match via knockout i första ronden. Tre av de vinsterna har säkrats på under minuten. Rozenstruik förlorade å andra sidan för första gången som MMA-proffs, efter tio raka segrar.

Officiellt resultat: #2 Francis Ngannou besegrade #6 Jairzinho Rozenstruik via KO (slag) i rond 1 (0:20).


RELATERAT: UFC 249: Ferguson vs. Gaethje – Resultat LIVE!


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Francis NgannouSenaste NyttUFC 249

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara