KNOCKOUT! UFC-veteranen blodigt avslutad av stigande stjärnan

✔ Vinner med brutal armbåge!

I huvudkortets andra match på UFC 249 fick vi precis se ett toppmöte i fjädervikt mellan veteranen Jeremy Stephens och den stigande stjärnan Calvin Kattar.

Det kom att bli en action-packad fight som svängde fram och tillbaka. Stephens, även känd som “Lil’ Heathen”, öppnade starkt – men Kattar började så småningom få in allt finare träffar.

I rond två tog det plötsligt slut, strax efter att halva tiden passerat. Kattar lyckades nämligen sänka Stephens med en klockren armbåge och följde genast upp med stenhård ground and pound för att säkra knockoutvinsten.

Kattar återvände därmed till vinstkolumnen efter en jämn poängförlust mot stjärnskottet Zabit Magomedsharipov. Stephens åkte å andra sidan på sin fjärde raka förlust, om man bortser från fiaskomatchen mot Yair Rodriguez på UFC Mexiko som ogiltigförklarades efter bara 15 sekunder.

Officiellt resultat: #9 Calvin Kattar vs. #7 Jeremy Stephens via KO (armbågar och slag) i rond 2 (2:42).


RELATERAT: UFC 249: Ferguson vs. Gaethje – Resultat LIVE!


 

Kategorier
Senaste NyttUFC 249

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara