Årets match? Här är trailern för Tony Ferguson vs Justin Gaethje!

✔ Två av UFC:s mest underhållande fighters

Den 18 april är livesport tillbaka i form av en stor MMA-gala i USA. Detta då UFC 249 går av stapeln med en högintressant titelfight mellan Tony Ferguson och Justin Gaethje som huvudattraktion.

Ferguson och Gaethje gör upp om interimbältet i lättvikt. Vinnaren utses till divisionens tillfälliga mästare, och erhåller då en chans på det officiella titelbältet genom en fight mot obesegrade Khabib Nurmagomedov.

Ferguson vs. Gaethje har onekligen potential att bli en av årets bästa matcher. Bägge fighters har nämligen gjort sig kända som två av UFC:s mest underhållande fighters.

Nu har organisationen släppt en trailer för den tillfälliga titelfighten. Spana in videon nedan (via Twitter):

UFC 249: Ferguson vs. Gaethje avgörs utan fans på plats. UFC har själva försökt hålla arenan hemlig, men platsen rapporteras bli Tachi Palace Casino Resort – som ligger på ett indianreservat i Kalifornien.


Mer om UFC 249 & Tony Ferguson vs Justin Gaethje:


Vad har ni läsare för förväntningar om Ferguson vs. Gaethje? Vem tror ni vinner interimtiteln? Kommentera!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC 249

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara