UFC 252: Marlon “Chito” Vera besegrar Sean O’Malley i första ronden!

✔ Kontroversiell vinst efter att "Suga" skadat sig ✔ Vera ger O'Malley hans första professionella förlust

Den delade huvudmatchen mellan bantamviktarna Sean O’Malley och Marlon “Chito” Vera tog slut i första ronden men inte utan kontrovers.

Det efterlängtade mötet tog vid under helgens UFC 252 och sades vara stjärnskottet O’Malleys svåraste match hittills då han tog sig an den orankade men mycket farliga “Chito.”

Mötet skulle dock få sig ett snöpligt slut då O’Malley kom att dra på sig en skada i slutet av första ronden. Trots att han gjorde sitt bästa för att dölja skadan så kunde man tydligt se hur den påverkade hans rörelseförmåga.

Chito fortsatte att pressa på och efter att O’Malley åkt i backen så kom den ecuadorianska kämpen att hagla ned armbågar och slag. Domare Herb Dean lät sig inte stoppet dröja och viftade snabbt av matchen med tjugo sekunder kvar på den första ronden.

Förlusten var O’Malleys första professionella förlust medan Vera återvänder till vinstkolumnen efter en kontroversiell förlust mot Song Yadong i maj.

Kategorier
Sean O'MalleySenaste NyttUFCUFC 252

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...