UFC 256 förlorar sin huvudmatch – dubbelmästaren har “allvarliga hälsoproblem”

✔ UFC siktar på att boka om mötet

Det ser ut som att UFC 256 har förlorat sin titelmatch mellan dubbelmästaren Amanda Nunes och Megan Anderson. Från flera olika håll så rapporteras det att Nunes tvingats dra sig ur på grund av hälsoproblem.

UFC 256 var egentligen tilltänkt att bjuda på en huvudmatch mellan welterviktsmästaren Kamaru Usman och Gilbert Burns. Titelmatchen kom dock att ställas in efter att Usman sagt sig behöva mer tid för att återhämta sig från skador.

Nyheten om Nunes problem kom efter att Anderson delat emojis med brustna hjärtan på sin Twitter. Senare kom ESPN att rapportera om uppgifterna, varpå Anderson gav ytterligare inblick i vad som försiggår bakom ridån:

 – Önskar Amanda en snabb återhämtning. UFC försöker att boka om matchen till ett datum tidigt nästa år. Mina mål fortsätter att vara densamma, vi kommer att vara redo!


Hetast just nu 


Amanda Nunes har “allvarligt hälsoproblem”

Anderson kom senare att utveckla sina kommentarer med ytterligare information gällande Nunes.

 – Allt jag fick höra var att hon har “allvarliga hälsoproblem” och att UFC arbetar med att boka om matchen på nytt, sade Anderson.

– Självklart så suger det för vi har arbetat så hårt för det här, men jag hoppas att hon återhämtar sig snabbt. Målet förblir detsamma. Ingenting har varit lätt för mig. Det här är bara en del av resan och vi kommer att vara redo för vilket datum som helst. Vår tid kommer att komma, på ett eller annat sätt.

Anderson har just nu två raka vinster medan Nunes har elva raka och bälten i två viktklasser. Nunes har inte förlorat sedan 2014.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Amanda NunesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...