“Conor McGregor kommer avsluta Dustin Poirier i första ronden!”

✔ "Han är slut och har ingen haka eller hjärta kvar"

Den 23 januari 2021 kommer Dustin Poirier och Conor McGregor att på nytt stå öga mot öga. Den efterlängtade returmatchen kommer att agera huvudmatch under UFC 257 och kan komma att fastställa nästa titelutmanare i lättviktsklassen.

Inför mötet har det spekulerats fritt om vilken fighter har utvecklats mest sedan deras första match i september 2014. Den gången vann “The Notorious” McGregor via TKO efter bara 106 sekunder in i första ronden.

Sedan dess har “The Diamond” Poirier gått 13 MMA-matcher och endast förlorat två av dem. McGregor har i sin tur gått åtta MMA-matcher och en boxningsmatch mot legendaren Floyd Mayweather Jr. Han har förlorade boxningsmatchen och har även besegrats av Nate Diaz och Khabib Nurmagomedov.


RELATERAT


UFC 257: Dustin Poirier vs. Conor McGregor 2

Trots att många tror att Poirier utvecklats mest så finns det dem som tror att McGregor kommer att ta hem segern med lätthet. En av dem som tror att den irländska stjärnan kommer att återupprepa sin prestation mot Poirier är Colby Covington.

Covington och Poirier är gamla lagkamrater från American Top Team (ATT) och har vid flera tillfällen hamnat i bråk. I en intervju med Submission Radio så sade Covington att det inte kommer ta lång tid för McGregor att avsluta Poirier.

 – Allt jag kan säga är: “killar, se till att ha era Kleenex redo vid presskonferensen, för ni vet att Dustin Sorrier kommer att bryta ihop. Han kommer att gråta inför världen och försöka få alla att känna sympati och må dåligt för honom. Han kommer att bli [avslutad] igen i första ronden. Han är slut och har ingen haka eller hjärta kvar.”


Börja tagga: Se trailern inför UFC 257: Conor McGregor vs Dustin Poirier 2


Efter flera bråk så lämnade Covington American Top Team efter att ha varit del av laget i närmare tio år. Gymmets ledare Dan Lambert hade innan dess försökt att förbättra stämningen mellan Covington och bland annat Poirier.

Nu när de inte längre är träningskamrater så håller inte Covington tillbaka.

 – Det kommer inte att bli en jämn match, fortsatte Covington. Förbered era Kleenex, för Dustin kommer att gråta floder under presskonferensen och få alla att må dåligt för honom. ”Buhu, tyck synd om mig, jag uppnådde inte min dröm.”

– Ja, för du är en tönt. Du arbetade inte tillräckligt hårt för det. Vad är problemet med samhället idag? Folk tycker att alla ska få en deltagartrofé.

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...