UFC 257: Här står Conor McGregor och Dustin Poirier öga mot öga!

✔ Staredown mellan McGregor och Poirier - inför efterlängtade returmatchen!

Lördag den 23 januari kommer Conor McGregor och Dustin Poirier att mötas för andra gången – under i huvudmatchen på UFC 257. Presskonferensen ägde nyligen rum och McGregor och Poirier ställde upp på en efterlängtad staredown inför storgalan.


Extern annonslänk > Celsius ger dig den perfekta mängden energi för att prestera bättre under din träning och i din vardag! Läs mer på om den funktionella energidrycken här.


Det var en märkbar skillnad mellan denna staredown och den som McGregor och Poirier genomförde inför deras första möte i september 2014. Då var det en intensiv, hätsk stämning och Poirier var uppenbart uppjagad av McGregors många hån och förolämpningar.

Nu är tonen helt annorlunda. Både McGregor och Poirier har skaffat barn, är familjemän och har diverse intressen de investerat i utanför kampsport. Lättviktarna betedde sig artigt den här gången och deras staredown var fri från både glåpord och hetsande.

– Jag hoppas att Dustin kommer leverera och att vi kan bjuda på en bra match, sade McGregor under presskonferensen.


RELATERAT


Kommer Dustin Poirier att få sin revansch?

Poirier förlorade det första mötet mot McGregor via knockout i den första ronden – en förödande förlust för “The Diamond”. Det ledde dock till att Poirier gick från fjädervikt till lättviktsklassen, något som onekligen har varit ett lysande drag i amerikanens karriär.


Extern annonslänk > Betta på UFC 257: McGregor Vs Poirier II – se de senaste oddsen här! 18+ gäller.


Sedan Poirier bytte viktklass har han besegrat flera före detta UFC-mästare: Anthony Pettis, Eddie Alvarez och Max Holloway. Faktumet är att han sedan 2017 endast förlorat en gång – mot Khabib Nurmagomedov. Sakta men säkert har Poirier vuxit fram som en av divisionens i särklass mest underhållande och populära fighters.

Det är dock ingen hemlighet att Poirier velat få revansch för en av sina tyngsta förluster någonsin, vilket han får chans att göra i helgen!

 

Dustin Poirier eller Conor McGregor – vem vinner på UFC 257?

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara