Dustin Poiriers sköna överraskning till Conor McGregor – under ceremonin!

✔ McGregor skiner upp!

Nu smäller det snart mellan UFC-stjärnorna Conor McGregor och Dustin Poirier! Deras efterlängtade returmatch kommer att agera huvudmatch under UFC 257 och de har nu avklarat alla sina media-skyldigheter inför galan.


Extern annonslänk > Celsius ger dig den perfekta mängden energi för att prestera bättre under din träning och i din vardag! Läs mer på om den funktionella energidrycken här.


Efter att ha vägt in tidigare under dagen så stod dem senare öga mot öga under den ceremoniella invägningen. McGregor har gjort sig ett namn för sina spektakel och hånfulla attityd men det såg man inte skymten av idag.

Istället blev det en intensiv men respektfull stund mellan två av sportens största stjärnor. Poirier tog dessutom tillfället i akt att överraska McGregor genom att ge honom sin egen-producerade chilisås, något som fick irländaren att skina upp och le stort!

Med det så är alla formaliteter ur vägen och nästa gång Poirier och McGregor träffas så kommer deras returmatch att gå av stapeln! Kolla in alla svenska tider och UFC 257 streams här!


Extern annonslänk > Betta på UFC 257: McGregor Vs Poirier II – se de senaste oddsen här! 18+ gäller.RELATERAT


Extern annonslänk > Streama Poirier vs McGregor 2 – Se returmötet mellan rivalerna i UFC 257 här!


💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorDustin PoirierSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara