UFC 257: Nya Conor McGregor-trailern kommer ge dig gåshud!

✔ Än en gång levererar BT Sport en UFC-trailer utan dess like!

Under de senaste åren har brittiska BT Sport utmärkt sig med ett flertal imponerande trailers för diverse UFC-events. I vissa tillfällen har videorna varit som en standard promo för nästkommande gala. I andra fall har en djupare och mer konstnärlig vinkel tagits.

Nu är det Conor McGregor som står i fokus med en serietidningsliknande trailer från BT Sport, animerad av Stephen Trumble. Scrolla ned till slutet för att se den grymma videon!

Tidigare har BT Sport levererat känslofyllda och djupa videor som bland annat belyst Leon Edwards resa från Jamaica till England, samt en som hyllat och illustrerat Khabib Nurmagomedovs relation med sin far Abdulmanap Nurmagomedov.


RELATERAT: 


Tvåfaldig lättviktsmästare?

McGregor återvänder nästa helg mot Dustin Poirier i huvudmatchen på UFC 257. Det är en returmatch från 2014 där McGregor vann via knockout i den första ronden.

UFCs vd Dana White har tydliggjort att vinnaren mellan de kommer att få nästa chans på titeln. Det är dock inte klart vem som kommer utgöra motstånd. Vid vinst ger det McGregor en chans att återta lättviktstiteln han vann i november 2016, en titel som sedan fråntogs på grund av inaktivitet.

Trots att Khabib annonserade sin pension efter sin senaste match så står han kvar som lättviktsmästare på UFCs hemsida. White har sagt att han kommer göra det han kan för att pressa Khabib till en sista match i UFC.

I den delade huvudmatchen på UFC 257 möts sjätterankade Dan Hooker och den forne Bellatormästaren Michael Chandler i en lättviktsmatch. Vid en imponerande seger kan vinnaren möjligtvis vara den som ställs mot vinnaren mellan McGregor och Poirier om titeln.

BT Sport Short: Conor McGregor

Betta på UFC 257: Poirier vs. McGregor 2

Är du sugen på att betta på UFC 257? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder massvis av spännande odds på hela galan och speciellt i den spännande huvudmatchen.

Här är ett urval från Betsafes odds i huvudmatchen – KLICKA HÄR FÖR ATT REGISTRERA DIG!

Betsafe MMAnytt Conor McGregor

Betsafe-Logo-RGB-positiveRegistrera dig nu och få upp till 100 SEK extra på din första insättning – KLICKA HÄR! 

  • Regler och Villkor
  • 18+ gäller för spel. Regler & villkor gäller för bonus.
  • Vi står för ansvarsfullt spelande. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen eller ring på 020-81 91 00.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara