UFC 257: Poirier vs McGregor 2 – tre underdogs att betta på!

✔ Odds för alla fighters som tävlar

UFC 257 går av stapeln i helgen på “UFC Fight Island,” Abu Dhabi. I huvudmatchen kommer sportens största stjärna Conor McGregor att återvända till buren för att möta Dustin Poirier i en efterlängtad returmatch.

McGregor kommer från en dominant TKO-seger över Donald “Cowboy” Cerrone i januari förra året. Den irländske stjärnan behövde endast 40 sekunder för att återvända till vinstkolumnen. Poirier kommer senast från en poängvinst över Dan Hooker i en av fjolårets i särklass bästa matcher!

Inför returmötet är McGregor tydlig favorit, med odds på 1.33 gånger pengarna, medan Poirier är en relativt stor underdog med 3.45 i odds. Även om Poirier utvecklats markant sedan herrarnas första möte så har McGregor en stil och en slagkraft som är svårslagen i lättviktsdivisionen.

Den som satsar på McGregor lär inte vinna särskilt mycket, därför listar vi istället tre underdogs som är värda att titta närmare på!


Betta på UFC 257: McGregor vs Poirier II – se de senaste oddsen här! 18+ gäller.


HETAST JUST NU


Tre underdogs att betta på

I den delade huvudmatchen kommer den forne Bellatormästaren Michael Chandler att göra sin UFC-debut mot ovannämnde Hooker.

Chandler äntrar UFC med två raka knockoutvinster i första ronden, senast över den forne UFC-mästaren Benson Henderson. Hooker har däremot inte tävlat sedan domslutsförlusten mot Poirier, men satt dessförinnan på en tre matcher lång vinstsvit.

Chandler har odds på 2.19 inför debuten medan nyzeeländaren Hooker är en knapp favorit med odds på 1.71.

Trots att Hooker är favorit kan det vara värt att chansa på Chandler, som har en stark brottarbakgrund som kan ställa till det för nyzeeländaren på mattan.

Chandler har dessutom oerhört med krut i nävarna. Hooker må ha en bra haka men han tar ofta emot onödiga slag. Som vanligt kommer Hooker att lämna allt i buren, men det räcker inte alltid för en seger.


MISSA INTE: Conor McGregor svarar “YouTube-ungen” Jake Paul


Svenske flugviktaren hoppas på 2-0 i UFC

I den andra matchen som kan vara värd att betta på hittar vi Sveriges Amir “The Prince” Albazi. Han går sin andra match i UFC och tar sig an Kazakstans Zhalgas Zhumagulov. Oddsmässigt är det relativt jämnt men Albazi är marginal underdog med 2.02 i odds medan Zhumagulov ligger på 1.85.

Albazi har en imponerande submissionvinst i UFC medan Zhumagulov har ett matchfacit på 0-1 i organisationen. Zhumagulov är inte känd för att avsluta sina matcher, medan Albazi är en skicklig submissionartist med stark brottning. Jag känner mig säker på att svensken kommer att säkra sin andra raka seger i UFC och rekommenderar därför en slant på “The Prince” Albazi.

På huvudkortet kommer även Jessica Eye och Joanne Calderwood att göra upp i flugvikt. Båda två har varit relativt ojämna, men generellt sett har Eye mött bättre motstånd och alla förluster i flugvikt har varit mot divisionens elit.

Calderwood har inte varit särskilt imponerande i sina senaste framträdanden och Eyes erfarenhet och jävlaranamma kan visa sig vara för mycket för skotskan.


RELATERAT


Extern annonslänk > Streama Poirier vs McGregor 2 – Se returmötet mellan rivalerna i UFC 257 här!


UFC 257: Poirer vs. McGregor 2 – Matchkort och svenska tider

Huvudkort

Startar kl 04.00 svensk tid – live på Viaplay PPV och UFC Fight Pass

 • Lättvikt: Dustin Poirier vs. Conor McGregor
 • Lättvikt: Dan Hooker vs. Michael Chandler
 • Flugvikt: Jessica Eye vs. Joanne Calderwood
 • Lättvikt: Matt Frevola vs. Ottman Azaitar
 • Stråvikt: Marina Rodriguez vs. Amanda Ribas
 • Fjädervikt: Shane Burgos vs. Hakeem Dawodu (Dawadu drar sig ur pga. skada)

Underkort

Startar kl 02.00 svensk tid – live på Viaplay PPV och UFC Fight Pass

 • Lättvikt: Arman Tsarukyan vs. Nasrat Haqparast
 • Mellanvikt: Brad Tavares vs. Antonio Carlos Jr.
 • Bantamvikt: Sara McMann vs. Julianna Pena
 • Lätt tungvikt: Khalil Rountree vs. Marcin Prachnio

Underkort

Startar kl 00.30 svensk tid – live på Viaplay PPV och UFC Fight Pass

 • Mellanvikt: Andrew Sanchez vs. Makhmud Muradov
 • Catchvikt (150 lb): Movsar Evloev vs. Nik Lentz
 • Flugvikt: Amir Albazi vs. Zhalgas Zhumagulov

Extern annonslänk > Celsius ger dig den perfekta mängden energi för att prestera bättre under din träning och i din vardag! Läs mer på om den funktionella energidrycken här.


Betta på UFC 257 med Conor McGregor

MMAnytts samarbetspartner Betsafe kommer inför UFC 257 att erbjuda mängder av spännande odds på hela galan – KLICKA HÄR FÖR ATT REGISTRERA DIG!

Här kan du se ett urval av oddsen inför huvudmatchen:

MMAnytt UFC 257 Countdown BetsafeRegistrera dig nu och få upp till 100 SEK extra på din första insättning – KLICKA HÄR! 

 • Regler och Villkor
 • 18+ gäller för spel. Regler & villkor gäller för bonus.
 • Vi står för ansvarsfullt spelande. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen eller ring på 020-81 91 00.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara