UFC 259: Amanda Nunes dominerar på nytt – avslutar i första ronden!

✔ Nunes utökar sin vinstsvit till tolv raka vinster!

Dubbelmästaren Amanda Nunes tog hem ytterligare en dominant vinst då hon under helgens UFC 259 besegrade Megan Anderson i första ronden.

Denna gång var det fjäderviktsbältet som stod på spel men även här så lyckades den brasilianska mästaren att enkelt ta hem vinsten. Anderson må ha haft två vinster i bagaget men bjöd på väldigt lite motstånd i karriärens viktigaste match.

Nunes pressade på från start och landade hårt. Anderson såg nervös och obekväm ut men höll upp sin guard för att skydda sig från brasilianskans attacker. Det skulle dock inte dröja länge innan Nunes landade och skadade Anderson.

Matchen gick ned på mattan där Nunes inte ödslade någon tid på att fortsätta attackera med slag. Det blev dock slutligen en submission som satte pricken över i:t för Nunes. Strax över två minuter fastnade Anderson med sin arm och tvingades klappa.


HETAST JUST NU


Amanda Nunes försvarar fjäderviktsbältet!

“The Lioness” Nunes fortsätter att dominera över damernas fjäderviktsdivision. Med sin vinst över Anderson på kvällens gala utökar hon sin segersvit till tolv matcher i rad inom organisationen. Nunes har inte förlorat sedan september 2014.

Nunes är mästare i både fjädervikts- och bantamviktsklassen. Hon har varit överlägsen i sina senaste matcher och har sett ostoppbar ut! I intervjun efter matchen med Joe Rogan nämnde Nunes att hon bara blir bättre och bättre, speciellt nu efter att hon blivit mamma till en dotter.

I en intervju efter matchen meddelade “The Lioness” att hon är mer motiverad än någonsin tack vare det nya tillskottet till familjen. Nunes var väl förberedd inför fajten mot Anderson och den avslutades på samma sätt som hon förutspått.

 

Vem vill du se Nunes möta härnäst?

 

Kategorier
Amanda NunesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara