UFC 260: Miocic vs. Ngannou 2 – Matchkort, Svenska Tider & Info

✔ Titelmatch i tungviktsklassen och massvis med häftig action! ✔ Allt du behöver veta inför helgens spännande gala!

Den 27 mars är det äntligen dags för UFC 260: Miocic vs. Ngannou 2 som kommer ta plats i UFC Apex-arenan i Las Vegas.

Galan bjuder på en titelmatch i tungviktsklassen och massvis med intressanta matchningar! I huvudmatchen får vi se ett efterlängtat returmöte i tungviktsdivisionen där bältet står på spel.

Den hårt slående Francis Ngannou får chansen att utmana mästaren Stipe Miocic igen efter nederlaget i deras tidigare möte 2018. Det var en match där många förväntade sig en knockout från Ngannou, men istället visade Miocic varför han är en av de bästa tungviktarna genom tiderna.

Miocic lyckades kontrollera större delen av matchen och kunde stänga ner Ngannous offensiv. Fajten gick alla ronderna ut och Miocic vann en dominant seger via enhälligt domslut.

I den delade huvudmatchen får vi se ett topprankat welterviktsmöte där Tyron Woodley tar sig an den starke brasilianaren Vicente Luque. Woodley är en före detta mästare i divisionen och är i sin karriärs värsta svacka. Han har en förlustsvit på tre matcher i rad och blev avslutad av Colby Covington i sin senaste match.

Luque däremot har en segersvit på två matcher i rad och siktar på att fortsätta ta sig uppåt i rankingen. Båda vinsterna kom via avslut och han har ett totalt matchfacit på 12-3 inom UFC.


Missa inte: Francis Ngannou kommer ha UFC-mästaren i sin ringhörna!


UFC 260 bjuder på massvis med häftig action!

Den unga och talangfyllda Sean O’Malley är tillbaka sedan sin uppmärksammade förlust mot Marlon Vera. Han ställs mot  Thomas Almeida som går in i matchen med en förlustsvit på tre matcher i rad.

Huvudkortet inleds med en spännande lättviktsmatch mellan Khama “The Deathstar” Worthy och Jamie Mullarkey. Worthy hade samlat på sig en vinstsvit på sju matcher i rad innan han förlorade sin senaste match i september förra året.

Mullarkey gjorde sin debut i UFC under 2019 och har sedan dess gått två matcher inom organisationen som båda slutat i förluster. Innan debuten var han Superfight MMA:s lättviktsmästare.

Även på underkortet får vi se massvis med intressanta sammandrabbningar. Bland annat kommer Abubakar Nurmagomedov som är en av Khabib Nurmagomedovs träningspartners att gå sin andra match inom UFC. Abubakar förlorade sin debut i november 2019. Nu får han en chans att ta sin första vinst inom organisationen mot Jared “Nite Train” Gooden.

Det var tänkt att en titelmatch mellan bantamviktsmästaren Alexander Volkanovski och Brian Ortega skulle vara den delade huvudmatchen på galan. Men cirka en vecka innan matchstart meddelade UFC att matchen ställts in.


HETAST JUST NU


UFC 260: Miocic vs. Ngannou 2 – Matchkort och svenska tider

Huvudkort

Startar kl 04:00 svensk tid – Livestream

  • Titelmatch i tungvikt: Stipe Miocic (c) vs. Francis Ngannou
  • Weltervikt: Tyron Woodley vs. Vicente Luque
  • Bantamvikt: Sean O’Malley vs. Thomas Almeida
  • Flugvikt: Gillian Robertson vs. Miranda Maverick
  • Lättvikt: Khama Worthy vs. Jamie Mullarkey

Underkort

Startar kl 01:00 svensk tid – Livestream på UFC Fight Pass

  • Lätt tungvikt: Alonzo Menifield vs. Fabio Cherant
  • Weltervikt: Abubakar Nurmagomedov vs. Jared Gooden
  • Lätt tungvikt: Modestas Bukauskas vs. Michal Oleksiejczuk
  • Fjädervikt: Shane Young vs. Omar Morales

Tidiga underkortet

Startar kl 00:30 svensk tid – Livestream på UFC Fight Pass

  • Mellanvikt: Marc-André Barriault vs. Abu Azaitar

Kategorier
Francis NgannouNyheterSenaste NyttStipe Miocic

MMA-skribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under 2009 och har följt den aktivt därefter.

Svara