UFC 261: Rose Namajunas knockar Zhang Weili – med en brutal huvudspark!

✔ Ny stråviktsmästare på UFC 261!

Rose “Thug” Namajunas besegrar Zhang Weili på UFC 261 med en spektakulär knockout på UFC 261 och vinner stråviktstiteln!

I den första ronden levererade Namajunas en spark mot huvudet som fick Weili att falla mot mattan. Med segern är Namajunas återigen mästare i stråviktsdivisionen!

Namajunas har nu vunnit fem av sina sex senaste framträdanden där två av vinsterna är över den före detta stråviktsmästaren Joanna Jedrzejczyk.


HETAST JUST NU


UFC 261: Zhang Weili vs Rose Namajunas

Kvinnornas titelmatch i stråviktsklassen var den delade huvudmatchen på UFC 261 i VyStar Veterans memorial Arena i Jacksonville, Florida.

Det blev ett snabbt avslut i mötet mellan Weili och Namajunas. “Thug” cirkulerade runt Weili som placerade sig i mitten av buren och försökte kontrollera matchen med sparkar. I en av sekvenserna när de utbytte slag valde Namajunas att slänga iväg en huvudspark som träffade klockrent!

Weili tappade balansen och föll ner på mattan. Namajunas följde upp med slag och lyckades få till ett avslut bara 1 minut och 18 sekunder in i den första ronden.

Namajunas utökar sitt totala matchfacit inom MMA till tio vinster och fyra förluster. Med segern skaffar sig “Thug” en segersvit på två matcher i rad. Hennes senaste vinst var i returmötet mot Jessica Andrade som hon tidigare hade förlorat sin titel emot.

Namajunas blev mästare i stråviktsdivisionen för första gången under 2017 när hon besegrade den dåvarande mästaren Jedrzejczyk på UFC 223. De möttes igen året efter och “Thug” gick även denna gång vinnande ur striden och skaffade sig sitt första lyckade titelförsvar.

 

Vem vill du se Namajunas möta härnäst?

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
NyheterRose NamajunasSenaste NyttWeili Zhang

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...