VIDEO: se Joe Rogans KLOCKRENA reaktion – på helgens titelmatcher!

✔ Hyllar den nya mästaren: "Du fick mig att börja gråta"

Helgens UFC 261 kom att bjuda på en av historiens mest minnesvärda galor och självklart var veterankommentatorn Joe Rogan på plats.

Inför evenemanget var det mycket som var bäddat för att UFC 261 skulle bjuda på några betydelsefulla stunder. Tre titlar stod på spel, men det var långt ifrån det enda som galan kommer att bli ihågkommen för.

Redan i den första matchen bjöds det på krig mellan Ariane Carnelossi och Na Liang som avslutades via TKO. I kvällens andra match rök Jeff Molina ihop med Qileng Aori i ett flugviktsmöte som senare blev utsedd till Fight of the Night.

Det var dock på huvudkortet som den större delen av dramatiken utspelade sig. Läkaren stoppade matchen mellan Anthony Smith och Jimmy Crute efter en bisarr skada och Chris Weidman bröt benet på ett brutalt sätt – bara sekunder in i sin mellanviktsdrabbning med Uriah Hall!

Trots de högst oväntade avsluten så skulle det inte sluta där. Alla tre titelmatcher slutade i TKO/KO, varav de två sista fick hela arenan att explodera!

Joe Rogan kommenterade matcherna tillsammans med ex-mästaren Daniel Cormier och Jon Anik och deras reaktioner på titelmatcherna är en fröjd att se!HETAST JUST NU


Joe Rogan: “Rose fick mig att gråta”

Vad videoklippet inte visade var att Rogan började gråta efter att Namajunas knockat Weili och återtog sin stråviktstitel.

 – Thug Rose, du skakade om världen igen, sade Rogan i sin segerintervju med Namajunas. Det finns några speciella stunder i MMA och det känns som att jag precis bevittnade ett riktig sådant. Du fick mig att börja gråta.

Han tog även till sociala medier för att hylla Namajunas och kallade henne för “en grym fighter och en underbar människa. Se hela segerintervjun mellan Joe Rogan och “Thug” Rose här nedan.


Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Joe RoganSenaste NyttUnderhållning

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...