UFC 266: Nate Diaz lagkamrat gör debut, supertalangen skadad IGEN

✔ Spås en ljus framtid som UFC-mästare - Borta i över två år

Den 25:e september äger UFC 266 rum i Las Vegas där Nate och Nick Diaz lagkamrat Nick Maximov är nu klar för debut på galan! Det var UFC själva som meddelade nyheten om Maximov, samt att Ricky Simon kommer att ställas mot Timur Valiev.

Det fanns dock tråkiga nyheter som uppkom kring UFC 266. Den obesegrade supertalangen Tatiana Suarez har dessvärre tvingats dra sig ur sitt planerade möte med Roxane Modafferi på grund av en skada. Det var MMA Junkie som meddelade nyheten.

UFC 266 toppas av med en titelmatch i fjädervikt där Alexander Volkanovski försvarar sin titel mot Brian Ortega. Dessutom kommer flugviktsmästaren Valentina Shevchenko att ställas mot Lauren Murphy i sitt sjätte titelförsvar. Sist men absolut inte minst så återvänder Nick Diaz för en returmatch mot den forne UFC-mästaren Robbie Lawler i en femrondersmatch.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicholas Maximov (@nicholasmaximov)


HETAST JUST NU


Supertalangen har inte tävlat på över två år

Suarez är obesegrad, en av de hetaste talangerna i någon av UFC:s damdivisioner och hon spås en lysande framtid. Hon var obesegrad som amatör, vann tre raka matcher som proffs, och fick sedan chansen att tävla i The Ultimate Fighter. Suarez tog sig hela vägen till final och vann turneringen efter att ha låst ut Amanda Cooper i den första ronden.

Hon har för tillfället fem raka segrar i UFC, inklusive vinster över toppfighters som Claudia Gadelha och Alexa Grasso. Suarez har dock inte tävlat sedan juni 2019 på grund av en allvarlig nackskada som hon behövt rehabilitera. Det är ännu inte klart hur länge Suarez kommer vara borta.

Maximov är likt Diaz-bröderna en skicklig och erfaren BJJ-utövare med många segrar inom grapplingtävlingar. Som proffs är han obesegrad med sex raka vinster, alla utom en via avslut.

UFC 266: Matchkort

 • (c) Alexander Volkanovski vs. Brian Ortega – titelmatch i fjädervikt
 • (c) Valentina Shevchenko vs. Lauren Murphy – titelmatch i damers  flugvikt
 • Nick Diaz vs. Robbie Lawler – femrondersmatch
 • Curtis Blaydes vs. Jairzinho Rozenstruik
 • Jessica Andrade vs. Cynthia Calvillo
 • Marlon Moraes vs. Merab Dvalishvili
 • Shamil Abdurakhimov vs. Chris Daukaus
 • Ricky Simon vs. Timur Valiev
 • Manon Fiorot vs. Mayra Bueno Silva
 • Uros Medic vs. Jalin Turner
 • Karl Roberson vs. Nick Maximov

Hur går det för Nick Maximmov på UFC 266?

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...