UFC 268: Michael Chandler ångrar sig – Tänker inte vaccinera sig

✔ Allt mindre troligt att Chandler vs Gaethje tar vid på storgalan

Topprankade Michael Chandler är inbokad för att möta Justin Gaethje under UFC 268 den sjätte november, men nu riskerar matchen att falla samma.

Galan planeras att gå av stapeln i Madison Square Garden i New York, men det betyder att vissa kriterier behöver uppfyllas.

I samband med att New York infört strikta regler så betyder det bland annat att fighters och fans kommer behöva bevisa att de är vaccinerade för att kunna närvara.

När nyheterna om New Yorks nya regler blev offentliga så var Chandler snabb på att säga att detta äventyrar matchen. Chandler ville nämligen inte ta något vaccin förrän det var “100% godkänt av FDA” (United States Food and Drug Administration).

 — Det är inte så att jag är emot vaccin, förklarade Chandler. Det är inte så att jag inte tror på vaccinet nödvändigtvis. Jag kommer bara inte att ta vaccinet förrän det är 100% godkänt av FDA. Vi har haft hundratals av kliniska prövningar, precis som med de vaccin som min son har fått… [Vaccin mot] mässling och vattkoppor och alla andra vaccin har funnits i 100 år och är beprövade.

UFC-fans blev därmed glada när det stod klart att FDA godkänt sitt första vaccin mot covid. Nu säger dock Chandler att det inte gör någon skillnad, han tänker inte vaccinera sig ändå.

 — Jag vill inte ha det, svarade Chandler på Twitter. Oavsett om det är godkänt av FDA eller inte. Är det äkta nog för dig? Jag har inte något problem med att folk tar det. Vi har alla våra val, detta är mitt.


HETAST JUST NU


UFC 268: Michael Chandler vs Justin Gaethje

Det är ännu oklart vad detta betyder för lättviktsdrabbningen mellan Chandler och Gaethje.

Fjärderankade Chandler och andrarankade Gaethje kommer båda från förluster i titelmatcher. Men medan Chandler tävlade så sent som i maj så har Gaethje varit inaktiv i snart ett år.

Chandler pressade på för att få till matchen mot Gaethje men nu riskerar den att falla samman. UFC 268 kommer bland annat att bjuda på en titelmatch mellan Kamaru Usman och Colby Covington, men Chandler vs Gaethje vore ett rejält dragplåster för storgalan.

 

Vill du se matchen bokas om eller bör Gaethje få en ny motståndare?

 

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN 41

Marlon Vera vs Dominick Cruz


1.45 - 2.80


14 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN 4112
Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...