Storgalan UFC 269 får ytterligare en toppmatch!

✔ Garanterat fartfylld action! ✔ Otroliga galan blir bara bättre och bättre

UFC 269 är en storgala bäddad för en rejäl skräll! Galan är packad med seriöst spännande matcher som Dustin Poirier vs Charles Oliveira och Jorge Masvidal vs Leon Edwards. Nu får även fjäderviktsmatchen mellan Josh Emmett och Dan Ige hoppa på kortet!

Matchen mellan de rankade fjäderviktarna lovar action från början till slut, eftersom bägge atleter har otrolig kraft för viktklassen och alltid levererat i sina tidigare matcher. En anonym källa har nyligen bekräftat bokningen till LowKickMMA.

På social media har både Ige och Emmett slugt indikerat att matchen kommer att bli av. Emmet annonserade att biljetter för UFC 269 snart börjar säljas och att man “kanske vill få tag på några…”. Ige lovade “en stor en” och följde upp med “pay-per-view”.


HETAST JUST NU


Både Ige och Emmett har haft motgångar på senare tid

Efter den spektakulära matchen mot Shane Burgos i fjol, en match som Emmett vann, har atleten behövt återhämta sig från ett flertal skador, bland annat ACL-skada. Nu är han dock återigen i toppform och går in i matchen mot Ige med tre raka vinster, varav två varit knockar.

Ige förlorade precis sin match mot “The Korean Zombie” Chan Sung Jung tidigare i år, men har dessförinnan imponerat i flera matcher, bland annat med en snabb knock i första ronden mot Gavin Tucker.

Bägge atleter har alltså haft en del motgångar på senare tid, och behöver denna vinst för att få nytt fart på karriären.

Utöver ovan nämnda matcher får man även se fanfavoriter såsom Ryan Hall, Cody Garbrandt och Dominick Cruz på UFC 269. Det blir säkerligen årets bästa kort och utgör ett fint avslut till ett av UFC:s bästa år någonsin!


Missa inte: Paulo Costa kommer inte att klara nya vikten – huvudmatchen byter viktklass!


Speltips inför UFC Vegas 41!

UFC Vegas 41 ligger precis runt hörnet och huvudmatchen är bäddad för en skräll. Det blir förstås Paulo Costa vs Marvin Vettori. 

Efter viktfiaskot verkar oddsen indikera att Costa förlorar matchen, men han är ju förstås ännu farligare om han väger mycket mer än sin motståndare! Kanske värt att tippa på “Borrachinha” Costa?

Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Dan IgeJosh EmmettSenaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...