VIDEO: Ngannou och Gane tjafsar om sparringen i gymmet: “Du ljuger!”

✔ "Problemet med Francis är att han inte gillar teknisk sparring"

Nu är det inte långt kvar innan tungviktsmästaren Francis Ngannou och interimmästaren Ciryl Gane ryker ihop.

Boxning - WBC ‘Interim’ Super Middleweight title | 12 rounds | Phoenix, Arizona

David Benavidez - 1.05
David Lemieux - 8.50
Bet365

I helgen kommer dörren att stängas bakom de forna lagkamraterna. Men inför titelmatchen så har mycket kommit att handla om deras läckta sparringvideor från fjol.

Det var Ngannous gamla gym The MMA Factory som delade med sig av klipp som visar Ngannou och Gane när de sparras. Ngannou reagerade negativt på klippen och sade bland annat att de var manipulerade.

Under presskonferensen inför deras match gick Ngannou ett steg längre. Tungviktsmästaren sade nämligen att han och Gane tränat ihop men aldrig var lagkamrater. “The Predator” Ngannou tog även upp att han vid ett tillfälle knockat Gane i sparring.

Det var dock något som Gane inte höll med om, något som fick Ngannou att pressa vidare.

 – Han blev knockad förmodligen, därför han inte kommer ihåg, sade Ngannou.

– Du ljuger. Det är inte sant, svarade Gane. Vi sparrades lite – och det var riktigt bra sparring från Francis. Det var en vacker vänsterspark. Problemet med Francis är att han inte gillar teknisk sparring – (han gillar) att använda kraft. … Du (träffade) mig med vänstersparken. Du skadade mig. Ser du? Jag är ärlig – du skadade mig. Du gjorde mig illa. Men du slog inte ned mig.

Kolla in höjdpunkterna från UFC 270-presskonferensen och klipp från sparringen här nedan! Klicka här för svenska tider och mer information om UFC 270.HETAST JUST NU


Speltips inför UFC 270: Francis Ngannou vs Ciryl Gane

I helgen är det äntligen dags att avgöra vem som är tungvikts- och flugviktskungen i UFC!

UFC 270 kommer att bjuda på två titelmatcher då mästarna Francis Ngannou och Brandon Moreno försvarar sina titlar mot Ciryl Gane och Deiveson Figueiredo.

MMAnytts samarbetspartner Bet365 har självklart oddsen du behöver för att sätta guldkant på årets första UFC-gala! Där kan vi bland annat se att Ngannou öppnar upp som underdog i sitt första titelförsvar! Ngannou har dock gång på gång visat att han kraften att avsluta vemsomhelst, närsomhelst!

Kommer Ngannou att kunna knocka även Gane i helgen?  Ta en närmare titt på oddsen i huvudmatcherna och berätta för oss vem du tror kommer att vinna!

UFC 270ODDSSPELBOLAG
Francis Ngannou2.25
Ciryl Gane1.77
Brandon Moreno1.68
Deiveson Figueiredo2.45

Oddsen ovan kan komma att ändras. 18+ år – Regler & villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelande. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen.

UFC Fight Night: Holm vs. Vieira

Holly Holm - 1.44
Ketlen Vieira - 2.87
Bethard

Helgen bjuder på UFC Vegas 55 och boxning!

Holly Holm är storfavoriten inför helgens spännande drabbning med topprankade Ketlen Vieira  1.41 i odds kontra Vieiras 2.90. Lyckas brasilianskan skrälla i helgen blir det alltså en stor utbetalning för hennes fans!

Tar vi en titt på boxningsvärlden blir det minst lika grymma odds när obesegrade David Benavidez möter underdog David Lemieux. Den erfarne Lemieux ges inte en stor chans att vinna, åtminstone om man tittar på oddsen: 9.05 jämfört med 1.06 för vassa Benavidez.

Vilka ryggar du inför helgens stora matcher?

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bet365

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Francis NgannouSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som bor i Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...