UFC 273: Khamzat Chimaev och Gilbert Burns kommer överens om match!

✔ Muntlig överenskommelse mellan welterviktsstjärnorna - efter intervjun!

UFC-svensken Khamzat Chimaev har en muntlig överenskommelse med topprankade Gilbert Burns om att mötas under UFC 273 den 9 april!

Ännu är inget officiellt eller påskrivet men Khamzat tog kontakt med Burns efter att brasilianaren gjort en intervju med Combate och nämnt hans namn.

 — Jag håller redan på att förhandla inför min nästa match, sade Burns. Men det är svårt. Många människor accepterar inte (att möta mig) och det har varit komplicerade förhandlingar. Jag tittar på matcherna och när det är någon från min division som slåss så längtar jag efter att bli utmanad, men ingen utmanar mig. Låt oss se vilken nästa match blir.

– Jag förhandlar om en match. Vi tror det blir en match i april. Vi håller bara på att (komma överens om) motståndaren, för att se vem det blir. Det kan bli (Khamzat) Chimaev, som var en av få killar som tackade ja och vi är i förhandling där. Vi får se. Nästa match kan vara mot honom.

Khamzat fick snabbt nys om Burns uttalanden och skickade honom ett privat meddelande med ovanstående citat och frågande emojis. Han fick en fråga från Burns gällande 9 april, som Khamzat svarade ja till. Meddelandena mellan dem kom senare att delas av Khamzat på hans Instagram.

 – Ja broder, skrev Khamzat. Vi kör.

Kort efter att Burns och Khamzat skrivit med varandra på sociala medier lade brasilianaren upp ett inlägg där han sade att han hade nyheter om en inbokad match inom kort!

Den 9 april körs UFC 273 i Brooklyn och saknar i dagsläget både huvudmatch och delad huvudmatch!

Skärmdump av muntliga överenskommelsen mellan Khamzat och Burns (via Khamzats Instagram)


HETAST JUST NU

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Khamzat ChimaevSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...