UFC-aktuella Ilir Latifi om framtiden: “Vill ha mitt egna djurprogram”

✔ I helgen återvänder Latifi till buren ✔ Har tre raka förluster - planerar att avsluta sin motståndare!

I helgen återvänder UFC-svensken Ilir Latifi till oktagonen efter mer än ett år borta från tävlan.

Han tar sig an Tanner Boserhelgens UFC Vegas 28 och är i stort behov av en vinst efter tre raka förluster. I sin senaste match gick 37-åriga “The Sledgehammer” Latifi upp till tungvikt och det är även där som Boser-matchen tar vid.

 — Det känns bra, sade Latifi i en intervju med Karyn Bryant. Jag har tränat och sparrats med tungviktare hela mitt liv. Det kändes ganska naturligt för mig att gå upp (till tungvikt).

Flytten till tungvikt kom efter Latifis andra raka förlust i lätt tungvikt, där han tävlat under hela sin UFC-karriär. I sin tungviktsdebut i UFC fick han möta Derrick Lewis, som numera är aktuell som titelutmanare.

Matchen mot Lewis var väldigt jämn och trots att många hade Latifi som vinnare så blev det slutligen Lewis som fick vinsten via enhälligt domslut.

 — Jag tror att många människor underskattar Derrick Lewis förmågor, sade Latifi. De tror att han bara har knockout-kraft, men han är en mycket smart fighter. Han kan rida ut stormen, något vi sett honom göra i en hel del av sina matcher. Han är också en rolig kille, det är därför han är populär och älskad.HETAST JUST NU


Ilir Latifi tänker på framtiden

På grund av den rådande pandemin säger Latifi att han valt att hålla sitt träningsläger i USA. Där har han fått möjligheten att fokusera på matchen utan att behöva oroa sig för problem med covid.

Det betyder dock att den djurälskande svensken är frånskild sina två hundar. Latifi säger att han tänker att utöka sin djurfamilj och att han även har planer på att fördjupa sitt intresse — med ett eget djurprogram!

 — Jag har pratat om att ha mitt eget djurprogram i framtiden, berättade Latifi. När jag har tid tid så kommer jag antagligen göra något sådant, resa runt världen och göra ett coolt djurprogram. Något annorlunda. Jag kanske reser runt med fighters och gör några galna grejer.

— I sommar planerar jag att åka utanför Guadalupe och dyka med vithajar. Det är en av de bästa platserna för att göra det. Vi måste ta hand om sådana platser och ta hand om dem för nästa generation, så att de också kan uppleva det.

Just nu har dock Latifi siktet inställt på sin nästa match. “Lyftkranen från Rosengård” planerar att avsluta matchen för att undvika att än en gång låta domarna avgöra.

 — Sist så blev jag besviken på domarna, så den här gången tänker jag inte låta det gå till ett domslut. En match är en match, så man måste gå in och göra sitt bästa. Det är allt.

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Ilir LatifiSenaste NyttSvenska Fighters

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN 41

Marlon Vera vs Dominick Cruz


1.45 - 2.80


14 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN 4112
Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...