UFC-bossens besked – efter Jack Hermanssons succévinst

✔ Dana White väldigt imponerad

Under helgen fick vi se när den svenske MMA-stjärnan Jack Hermansson tog hem sin största UFC-seger hittills. Detta när han besegrade den tidigare titelutmanaren Kelvin Gastelum i huvudmatchen på UFC Fight Island 2.

LÄS MER: HAN GÖR DET! Jack Hermansson besegrar Kelvin Gastelum!


“The Joker” avslutade Gastelum på nolltid när han säkrade en heel hook efter bara en minut och 20 sekunder av den första ronden.

Hermansson vill nu möta vinnaren i den kommande stormatchen mellan Robert Whittaker och Darren Till efter sin prestigefyllda seger – och nu har också UFC-bossen Dana White gett ett minst sagt positivt besked om svenskens framtid i organisationen.

– Jag var inte beredd på det där. Det var väldigt imponerande. Han har satt sig i en riktigt bra position och det kommer att hända jättebra saker för honom i år, sade UFC-bossen i en intervju med ESPN efter galan.

Jack Hermansson har fem vinster på sina sex senaste

Någon match mot Till eller Whittaker vill White dock inte lova.

LÄS OCKSÅ: Kelvin Gastelum efter förlusten mot Jack Hermansson: “Pinsamt”

– Vi får se. Jag gissar på att Till och Whittaker vill möta den som är framför dem i rankingen, men vi måste se efter vem som möter vem härnäst, säger White.

Jack Hermansson har nu fem segrar på sina sex senaste matcher, där den enda förlusten kom mot topprankande Jared Cannonier på UFC Danmark i fjol.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara