UFC-chefen Dana White är INTE övertygad: “Ingen vill se Nick Diaz slåss”

✔ "Förstår inte varför han vill komma tillbaka"

UFCs president Dana White tror inte att Nick Diaz vill återvända till oktagonen eller att någon är intresserad av hans comeback.

Diaz har inte tävlat på nästan sex år men har vid flera tillfällen sagt att han är på gång med sin retur. Än så länge har dock hans comeback inte materialiserats och UFC-chefen är inte övertygad om det någonsin kommer att ske.

Diaz tränare Kevin Mubenga sa nyligen att det finns en “99,99999 procent” att Stockton-favoriten gör comeback 2021, men White tror inte på det.

 – Allt som jag sett från Nick Diaz… Det ser inte ut som om han vill eller är redo att tävla i den här sporten, sa White till “The Schmo.

– Man måste vara 100% mentalt, fysiskt och emotionellt redo att träna, vara redo och sedan slåss. Jag tror inte någon vill se Nick Diaz slåss.


HETAST JUST NU


Kommer Nick Diaz att återvända till UFC?

Diaz var senast i oktagonen under UFC 183 i januari 2015. Han förlorade då ett enhälligt domslut mot ex-mästaren Anderson “The Spider” Silva, Diaz tredje raka förlust.

Matchen skulle dock ogiltigförklaras efteråt då båda fighters testade positivt. Silva för steroider och Diaz för cannabis.

Trots att han inte tävlat på närmare sex år så håller sig Nick Diaz i god form, vilket framgått av en video som hans yngre bror Nate Diaz nyligen delade. Trots att Nick tränar för fullt och ser ut att vara i bättre form än någonsin så förstår inte White varför han planerar en retur.

 – Nick Diaz har varit i många krig, fortsatte White. Han har åstadkommit många bra saker i sin karriär, han har tjänat mycket pengar, han är superkänd. Han har fått allting som man kan hoppas få ut som fighter. När jag ser hans Instagram så förstår jag inte varför han vill komma tillbaka.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Dana WhiteSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara