Dana White skickar en argsint varning till alla som streamar UFC illegalt

✔ "I år har jag en överraskning"

UFC-chefen Dana White har en barsk hälsning till alla människor som streamar hans galor illegalt. Inför några stjärnspäckade UFC-galor med Conor McGregor i täten så lovar nämligen White att han kommer jaga alla som vägrar betala.

Galorna, som bland kommer sändas på UFC Fight Pass och ESPN+, har kommit att både laddas ned och streamas gratis på diverse illegala plattformar. UFC är ökända för att jaga personerna ansvariga för sidorna och för inte länge sedan så försvann en av de mest populära plattformarna.

I ett uppmärksammat meddelande på sociala medier så lovade White att han i år kommer att ta till nya taktiker för att fånga alla som planerar att se UFC gratis.

White skrev det som svar på en användare som kommenterat på den nya UFC 257-videon inför Dustin Poirier vs. Conor McGregor 2 den 23 januari.

 – Jag kan inte vänta på att fånga dig! I år så har jag en överraskning åt alla er, era jävlar!


 

View this post on Instagram

 

A post shared by MMAnytt.se (@mmanytt)


RELATERAT


 

 

 

Kategorier
Dana WhiteSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...