UFC-chefen Dana White: Conor McGregor kan återvända redan i år!

✔ Återhämtningen går bättre än förväntat! ✔ Vem kan McGregor isåfall möta i sin retur till buren? ✔ Se videon som får fansen att jubla!

Conor McGregor håller på att återhämta sig från den benskada som han drog på sig i sin trilogimatch mot Dustin Poirier i juli. TKO-förlusten markerade irländarens andra raka nederlag och hans tredje på fyra matcher.

“The Notorious” McGregor har sedan dess opererats och börjat sin återhämtning, allt medan han är kvar i rampljuset. Han har varit mycket aktiv på sociala medier där han håller sina miljoner av fans uppdaterade om sin rehab.

Det sades först att skadan var såpass allvarlig att han skulle bli borta i åtminstone ett år, men sedan dess har McGregor själv talat om en mycket snabbare återhämtning än förväntat. Det är också uppgifter som UFC-chefen Dana White nu backar upp.

I en intervju med Australian Daily Telegraph säger White att vi kan komma att få se UFC-stjärnan snabbare än förväntat. I en överraskande vändning säger White att det kan komma att bli så tidigt som i år!

 — Conor ser ut läka ganska bra, sa White. Frågan är: När kan han börja sparka igen? Om han kan emot sparkar, då skulle han kunna kika på ytterligare en match före årslutet. Så allt beror helt på hur snabbt benet läker.HETAST JUST NU


Kan McGregor återvända redan i år?

Efter sin senaste förlust fick Conor McGregor en längre läkaravstängning på grund av sitt benbrott. Officiellt får han inte tävla förrän sjunde januari, men det är också ett datum som kan förändras i takt med att han rehabiliteras och får grönt ljus från läkare. Kortast tid för hans retur till buren sattes till tjugofemte augusti.

Om man jämför McGregors benskada med exempelvis Anderson Silva och Chris Weidman så var “The Notorious” inte lika allvarlig. McGregor har själv uppgivit att det känns som att han redan kan sparka med benet.

– Det känns som att jag kan sparka redan, sade McGregor till journalisten Adam Glyn via MMA Fighting. Ärligt talat känns det som att jag kan sparkas redan nu, men jag tänker lyssna på läkarna och på de personerna som har guidat mig igenom detta.

– Det är vad jag har gjort hitintills och jag har åtagit mig att följa planen. Jag är tillbaka på fötterna och det känns riktigt bra!

Skulle McGregor kunna återvända så pass tidigt så återstår det att se vem han isåfall möter. Poirier kommer med största sannolikhet att slåss om titeln i december, vilket lämnar McGregor utan danspartner.

 

Vem vill du se Conor McGregor möta härnäst?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...