UFC-chefen Dana White går loss på Jake Paul i hetlevrad video!

✔ UFC-chefen håller inte tillbaka - kritiserar Paul och hela hans team: "Han är en skitstövel"

Det skulle inte ta lång tid för UFC-chefen Dana White att ge YouTube-boxaren Jake Paul ett passionerat svar på tal!

I helgen svarade Paul på Whites utmaning. UFC-chefen var trött på att Paul sade att han var en kokainmissbrukare och sade i samma sväng att han trodde att Paul var dopad.

White gick med på att bli slumpmässigt testad för kokain under tio år på ett villkor: Paul skulle bli slumpmässigt testad för steroider under två år!

Paul svarade på utmaningen genom att komma med sina egna krav. YouTube-boxaren krävde bland annat att White och UFC skulle höja lönerna. I utbyte skulle han gå en match i UFC och omedelbart pensionera sig från boxning. White var dock inte det minsta intresserad och gick loss på Jake Paul i en video på Instagram.

 – Du svarade aldrig på utmaningen, sade White. Du sa offentligt att jag använder kokain. Det gör jag inte! Så jag sa till dig, du kan slumpmässigt testa mig för kokain under de kommande tio åren! Jag tror att du är en fuskare och jag tror att du använder steroider, så jag vill slumpmässigt testa dig för steroider under de kommande två åren. Och det där som du kom ut med idag, ingen på jorden tror att du verkligen skrev det. Du är för dum.

White fortsatte sedan med att kritisera Pauls team och påstod att en av Pauls närmaste män är en före detta revisor för White.

 – För er som inte vet om det, fortsatte White. Om ni någonsin har sett en av hans matcher och ni har sett hans face-offs. Killen som står i mitten med warlock-näsa och den stora vårtan i ansiktet, det är tydligen hans manager. Den där killen brukade vara revisor åt mig och låt oss bara säga så här: Han jobbar inte längre för mig och jag tycker att han är en skitstövel.

– Men om ni två tror att ni kan göra det bättre, (om ni tror) att vi gör det hela helt fel och att ni behandlar fighters bättre än vi gör: kör på! Starta ert egna företag. Det är lätt att göra. Få warlock-killen att göra det. Warlocken kan få igång det åt dig. Det du och han bör fokusera på är din egna verksamhet. Det går dåligt för dig. Du kan inte sälja pay-per-views. Du utmanar Jorge Masvidal för att han är en pay-per-view-superstjärna. Nate Diaz, Conor McGregor, Mike Tyson – alla dessa är superstjärnor. Du är inte det. Du kan inte sälja pay-per-views. Så du gör vad fan du vill göra. Jag är redo att köra, kompis. Jag använder inte kokain. Använder du steroider? Låt oss göra detta Jake.

Det här är bara senaste kapitlet i ett bråk mellan UFC-chefen och Jake Paul som hållit på i närmare ett år. White brukade förr i tiden inte svara på frågor eller nämna Paul, det har dock förändrats den senaste tiden och stämningen har blivit allt mer hätsk.


HETAST JUST NU

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Jake PaulSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...