UFC-chefen Dana White hånar konkurrenterna: “Kokain är inte billigt”

✔ White om uttalandet från konkurrenten: "Det är fanemej det dummaste jag hört..."

UFC-chefen Dana White är känd för sina stundtals skamlösa uttalanden om allt och alla. Därför kommer det inte som en överraskning när han under sin senaste presskonferens hånade både sin ärkerival Oscar De La Hoya och Bellator-chefen Scott Coker.

White och ex-mästaren i boxning De La Hoya har en lång och infekterad rivalitet som sträcker sig många år tillbaka. Situationen blev inte bättre när De La Hoya 2018 försökte sig på en karriär inom MMA. Men till Whites förtjusning så misslyckades den pensionerade boxaren rejält.

Nu när De La Hoya har sagt att han siktar på en comeback till ringen så kan inte White låta bli att göra sig lustig på 47-åringens bekostnad:

 – Kokain är inte billigt, sade Dana White. Det är dyrt. Man måste tjäna pengar!


Relaterat


Dana White inte enig med Bellator-chefen Coker

De La Hoya var inte den enda som fick svidande kritik från UFC-chefen. Även Bellators VD Coker fick höra från White. Inför helgens Bellator 244 så sade nämligen Coker att deras mästare, ex-UFC fightern Ryan Bader var den bästa lätt tungviktaren i världen.

Bader kom dock att förlora sin titel till Vadim Nemkov när han blev våldsamt besegrad. När White blev frågad om uttalandena så gjorde han sig först lustig på Cokers bekostnad. Han kom sedan att sympatisera med sin konkurrent men gjorde det klart och tydligt att hans uttalanden var felaktiga

 – Jag hörde inte hans kommentarer, sade White om Coker. Visst är han söt?

– Hörni killar, alla som de har i sin lätt tungviktsklass är fighters vi gjort oss av med. [Cokers uttalanden] är fanemej det dummaste jag hört, men jag förstår honom. Han måste göra sin jävla grej och jag pissar inte på honom. Han försöker sälja sina matcher.

– Det är ett löjligt uttalande. Vilka supermatcher skulle jag göra med Bellator?

Kategorier
BellatorDana WhiteSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...